Stylies Atlas utazó párásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrahang technológia A legkissebb ultrahangos utazó párásító a világon Speciális adapter (bárhol használható a világon) Automatikus kikapcsolás Csendes működés U Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrahang technológia
A legkissebb ultrahangos utazó párásító a világon
Speciális adapter (bárhol használható a világon)
Automatikus kikapcsolás
Csendes működés
Ultra könnyű
A doboz tartalmaz egy utazó táskát a tároláshoz és tisztántartáshoz


Bárhova mész, érezd az egészséges levegőt! Speciális adapterének köszönhetően,a világon bárhol használható.

Autóban, repülőgépen, szállodákban jellemzően levegő befutásos fűtés-hűtést alkalmaznak. Esetenként extrém száraz levegő alakulhat ki, ami torok és orr szárazságot okoz ami gyengíti az immunrendszerünket, nyugtalan alvást, rossz közérzetet okozhat.

A Stylies Atlas ultrahangos utazó párásítót kifejezetten utazáshoz tervezték (a világon a legkissebb), akár egy női táskában is könnyedén elfér.

Típus
ultrahangos párásító
Víztartály
2.5 l

Az olcsó.hu Stylies Atlas utazó párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Stylies Atlas utazó párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.