Solac HU 1058 ultrahangos hidegpárásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrahangos technológiával párásít szobahőmérsékleten. SILVER BALL antibakteriális szűrő, amely megakadályozza a káros mikroorganizmusok jelenlétét a vízben és a gőzben. Illataromák p Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrahangos technológiával párásít szobahőmérsékleten. SILVER BALL antibakteriális szűrő, amely megakadályozza a káros mikroorganizmusok jelenlétét a vízben és a gőzben. Illataromák párásítására is használható. (külön rekesz kialakítva). Ki- és bekapcsolható éjszakai fény. A párásítás mértéke, a páratartalomtól függően szabályozható. Egy feltöltéssel - a párásítás mértékétől függően, 10-20 órát működik. 2 literes tartály, könnyen eltávolítható és újratölthető tartály fogóval. Kék LED jelzi a tele tartályt. Biztonsági rendszer: leáll, ha a tartályból kifogy a víz. Alacsony energiafogyasztás. Csendes. Teljesítmény: 15 W, feszültség: 100-240 V, méret: 27x17x23cm.

Gyártó
Solac
Víztartály
2 l

Az olcsó.hu Solac HU 1058 ultrahangos hidegpárásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac HU 1058 ultrahangos hidegpárásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.