Solac HU 1056 ultrahangos hidegpárásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrahangos technológiával párásít szobahőmérsékleten. Gyermekekre nem veszélyes. Csendes: hangja nem zavaró, alvás közben is használható. Kompakt méret: hatékony, kis helyet foglal. Ide Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrahangos technológiával párásít szobahőmérsékleten. Gyermekekre nem veszélyes. Csendes: hangja nem zavaró, alvás közben is használható. Kompakt méret: hatékony, kis helyet foglal. Ideális gyerekszobába. Egy feltöltéssel a párásítás mértékétől függően, 15 órát működik. 1,5 literes, kivehető tartály. Illataromák párásítására is használható. (külön rekesz kialakítva). Biztonsági rendszer: leáll, ha a tartályból kifogy a víz. Üres tartályra figyelmeztető lámpa. A párásítás mértéke, a páratartalomtól függően szabályozható. Teljesítmény: 35 W, feszültség: 220-240 V, méret: 10x11x21 cm.

Gyártó
Solac
Víztartály
1.5 l

Az olcsó.hu Solac HU 1056 ultrahangos hidegpárásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac HU 1056 ultrahangos hidegpárásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.