Jumbo SPS-818 párásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrahangos párásító Jumbo SPs-818 A készülék a legújabb technológiát alkalmazza, ugyanis az ultrahangos vízporlasztás elvén működik és mikroszkopikus méretű vízcseppek milliárdjait Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrahangos párásító Jumbo SPs-818

A készülék a legújabb technológiát alkalmazza, ugyanis az ultrahangos vízporlasztás elvén működik és mikroszkopikus méretű vízcseppek milliárdjait képes a levegőbe juttatni. Az ultrahangos párásítás magas frekvencián történik és gyors rezgéssel átalakítja a vízet apró vízcseppeké, és fehér ködfelhőt fúj ki. Ez a köd szinte azonnal eloszlik a szobában.

Tulajdonságok .
- Nagy mennyiségű negatív töltésű ionokat bocsát ki, javítja a sejt metabolizmust, növeli a vitalitást.
- Nagy víztartály 6L
- Automatikus kikapcsolás
- Csendes energiatakarékos
- Nagy teljesítményű porlasztó

Működési adatok :
Tartály méret : 6L
Zajszínt : < 35dB
Tápellátás : 220-230V / 50hz
Teljesítmény : 38 W


Gyártó
Jumbo
Típus
ultrahangos párásító
Víztartály
6 l

Az olcsó.hu Jumbo SPS-818 párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jumbo SPS-818 párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.