HONEYWELL HH350E NaturAir - Humidifier


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hideglevegős légnedvesítő HH350E Max. 24 m² nagyságú helyiségekbe 4 l víz 13,7 h üzemidőhöz elég Önszabályzó párologtató teljesítmény A 2 fokozatban kapcsolható légnedvesítő egy Teljes leírás >

Termékleírás

Hideglevegős légnedvesítő HH350E Max. 24 m² nagyságú helyiségekbe 4 l víz 13,7 h üzemidőhöz elég Önszabályzó párologtató teljesítmény A 2 fokozatban kapcsolható légnedvesítő egy törhetetlen víztartállyal van felszerelve. A védett ""csíramentes technológia"" gondoskodik a csíramentes légnedvesítésről - az egyedülálló UV technológia elpusztítja a vízben található baktériumok akár 99,9%-át.

Gyártó
Honeywell
Víztartály
4 l
Típus
hidegpárásító

Az olcsó.hu HONEYWELL HH350E NaturAir - Humidifier hidegpárásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HONEYWELL HH350E NaturAir - Humidifier hidegpárásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.