HONEYWELL HA120E légtisztító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Légtisztító, HA120E Helyiségekhez 16 m²-ig Össz leválasztási fok 99% Alternáló A légtisztító kezelőelemei egyszerűek, jelzi a szűrő tisztítás szükségességét, és tartós kimoshat Teljes leírás >

Termékleírás

Légtisztító, HA120E Helyiségekhez 16 m²-ig Össz leválasztási fok 99% Alternáló A légtisztító kezelőelemei egyszerűek, jelzi a szűrő tisztítás szükségességét, és tartós kimosható szűrője van. A szabadalmaztatott szűrőrendszer eltávolítja a levegőben lévő szemcsék 99%-át. Hatékony, óránként ötszörös légcsere. Különösen alkalmas allergiások számára. Új szűrőrendszerrel, amelyhez nem kell tartalék szűrő. Jellemzők Ionizátor 2 mosható és tartósan használható szűrővel IFD szűrőrendszer A kijelző mutatja, ha a szűrőket tisztítani kell 3 kapcsolható fokozat.

Gyártó
Honeywell
Típus
légtisztító

Az olcsó.hu HONEYWELL HA120E légtisztító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HONEYWELL HA120E légtisztító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.