Bremed BD7660 párásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megfelelő páratartalmat biztosít családja számára, könnyíti mind a felnőttek, mind a gyermekek légzését. Könnyű egyszerű használat, hálószobákban, gyerekszobákban, nappalikban és ir Teljes leírás >

Termékleírás

Megfelelő páratartalmat biztosít családja számára, könnyíti mind a felnőttek, mind a gyermekek légzését. Könnyű egyszerű használat, hálószobákban, gyerekszobákban, nappalikban és irodákban.
Az ultrahangos technológia nagy előnye a , rendkívül csendes működés,finom füstszerű pára a szoba hőmérsékletének emelése nélkül.
A készülék teljesen automatikusan és a legkorszerűbb ultrahangos technológia segítségével gondoskodik a helyiség kellemesebb klímájáról,hogy az ott tartózkodó emberek,állatok,növények jobban érezzék magukat.
A helyiség klímája általában akkor kellemes,ha a relatív páratartalom 40és 60% között van.
Tulajdonságok:
-Alacsony vízszint jelző
-Körkörös üzemmód 360°-ban
-Állítható párolgás intenzitás.

Gyártó
Bremed
Típus
ultrahangos párásító

Az olcsó.hu Bremed BD7660 párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bremed BD7660 párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.