AIR-O-SWISS AIR-O-SWISS S450 Melegpárásító


88.990 Ft

Megérkezett a melegpárásítók új generációja az AIR-O-SWISS S450. A nagy teljesítmény mellett az új meleg párásítót még az alábbiak jellemzik: abszolút higiénia egyszerű karbantartá Teljes leírás >

Boltok és árak

BONECO BONECO S450 Melegpárásító Digitális Automat  

Szállítási ár és információk:
A házhozszállítás díja Magyarország területén: Bruttó 50 000Ft fölött 0Ft Bruttó 49 999Ft -ig 990 Ft


Termékleírás

Megérkezett a melegpárásítók új generációja az AIR-O-SWISS S450. A nagy teljesítmény mellett az új meleg párásítót még az alábbiak jellemzik: abszolút higiénia egyszerű karbantartás digitális szabályzás automata üzemmód karbantartás figyelmeztetés.   Az AIR-O-SWISS S450 melegpárásítót Önnek ajánljuk, ha nagyobb lakásba vagy irodába szeretne megfelelő páratartalmat fontos Önnek a higiénia és nem bízik a csapvíz tisztaságában az irodában nehezen megoldható a párásító karbantartása értékes bútorai, hangszerei miatt fontos a megfelelő páratartalom szereti kényelmet és az egyszerűen karbantartható megoldásokat szeretné látni és beállítani a páratartalmat a digitális kijelzőn óvodában párásítana, gyermekének optimális légkört szeretne teremteni +1 nem egy tömeg terméket, hanem egyedileg tervezett svájci készüléket szeretne   Az AIR-O-SWISS S450 melegpárásítót Önnek NEM ajánljuk, ha Szeretné Salvus Inhalálásra is használni a készüléket? Inhalálásra Önnek egy BONECO ultrahangos készüléket javaslunk. Ami nem elpárologtatja a vizet, hanem elporlasztja azt. Asztmás, kruppos tünetek esetén feltétlenül konzultáljon kezelő orvosával! Tapasztalataink alapján ilyen esetben általában hidegpárásítót javasolnak.

Gyártó
Air-o-swiss
Típus
melegpárásító

Az olcsó.hu AIR-O-SWISS AIR-O-SWISS S450 Melegpárásító Digitális Automat árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AIR-O-SWISS AIR-O-SWISS S450 Melegpárásító Digitális Automat vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások