Klarstein Vinea, beépített elszívó, készlet


46.990 Ft -tól

A friss levegőről a kis konyhaszekrényekben a Klarstein Vinea beépített elszívó gondoskodik, amely az ügyes konstrukciójának köszönhetően egy kézmozdulattal duplájára növeli alkalmazhat Teljes leírás >

Termékleírás

A friss levegőről a kis konyhaszekrényekben a Klarstein Vinea beépített elszívó gondoskodik, amely az ügyes konstrukciójának köszönhetően egy kézmozdulattal duplájára növeli alkalmazhatóságának terjedelmét. A Vinea főleg konyhasarkokban és kis konyhákban tudja kifejteni hatékonyságát, hiszen ezt a lapos elszívót praktikusan és komplikációk nélkül beszerelheti fenti szekrények vagy polcok alá. A zsírszűrőt egy mozdulattal kihúzhatja, amivel megduplázza az elszívó felületét. Gyorsan és hatékonyan elnyeli a szagokat, a füstöt és a párát a 610 m³/h maximális elszívó teljesítményével. Az elszívó teljesítményét három fokozatban állíthatja be. Energiatakarékos konstrukciójának köszönhetően takarékosan és zajmentesen dolgozik. Az elszívó belső részének és a szellőztető csatorna védelme érdekében a szennyeződésekkel szemben a Vinea két cserélhető alumínium zsírszűrővel rendelkezik, amelyet mosogatógépben is elmoshat. Az ügyes konstrukció és a különféle telepíthetőségi lehetőségeken kívül a Klarstein Vinea egy további tulajdonsággal is bír: a mellékelt aktív szenes szűrő készletnek köszönhetően visszaforgató módba építhető át. A konyhai titkainak alapos megfigyeléséhez a kihúzható lapos elszívó két bekapcsolható halogén lámpával rendelkezik. Gondoskodik a kellemes illatokról főzés közben: Klarstein Vinea beépített elszívó.

Gyártó
Klarstein
Típus
beépíthető (álkürtőbe szerelhető)
Elszívás max. teljesítménye
610 m3/h
Szélesség
60 cm

Az olcsó.hu Klarstein Vinea, beépített elszívó, készlet visszaforgató módhoz, 60 cm, 610 m³/h, aktív szenes szűrők árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Vinea, beépített elszívó, készlet visszaforgató módhoz, 60 cm, 610 m³/h, aktív szenes szűrők vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások