Klarstein Aurica 90, páraelszívó, 90 cm, 610 m³/h,


55.690 Ft -tól

A legjobb levegő a konyhában: A Klarstein Aurica 90 páraelszívó elegáns vonásokat ad a konyhának. Megbízhatóan távolítja el a főzés közben keletkező párát és gőzt. A Klarstein Aurica Teljes leírás >

Termékleírás

A legjobb levegő a konyhában: A Klarstein Aurica 90 páraelszívó elegáns vonásokat ad a konyhának. Megbízhatóan távolítja el a főzés közben keletkező párát és gőzt. A Klarstein Aurica 90 szagelszívó 190 W-os teljesítményű motorjával gondoskodik a pára nélküli levegőről a kis és közepes méretű konyhákban. A szagelszívó 3 teljesítményfokozattal és szabad térrel rendelkezik a fejnek. A maximális légáramlás eléri a 610 m³/h-t. Célzottan a főzőlap felé irányul. Különösen praktikus a magasba nyúló konstrukció, 90 cm-es szélességgel. Elég teret és mozgási szabadságot hagy a főzőlap felett. A szagelszívó eközben nem igényel sok helyet a mélységét tekintve sem. Az elszívás és a megvilágítás az elülső vezérlőrésszel irányítható. A „quicktimer" funkcióval további 5 percig szellőztet, majd kikapcsol. Az elegáns elszívót nagyon egyszerűen vezérelheti az integrált , digitális kijelzős érintőpanellel. A bekapcsolható, 2 x 1,5 W-os LED égőkkel rendelkező megvilágítás hatékonyan világítja meg a főzőlapot. A Klarstein Aurica 90 fali szagelszívó nemcsak teljesítménye, de luxus megjelenése is meggyőző. A fehér előlap csillogó biztonsági üvegből készült lehajtható panellel rendelkezik. Ez modern megjelenést nyújt neki, amelyet a fehér borítású kürtő egészít ki. Nagy teljesítményű, üvegezett luxus a konyhába. Az elszívó taktív szenes szűrővel (10030727) belső keringetéses módba építheti át.

Gyártó
Klarstein
Típus
fali páraelszívó
Fokozatok száma
3 fokozat
Elszívás max. teljesítménye
610 m3/h
Szélesség
90 cm

Az olcsó.hu Klarstein Aurica 90, páraelszívó, 90 cm, 610 m³/h, LED, érintős, üveg, fehér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Aurica 90, páraelszívó, 90 cm, 610 m³/h, LED, érintős, üveg, fehér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások