Hajdú HIM 303 keverőtárcsás felültöltős


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* Keverőtárcsás mosógép * A HAJDU 303.4 típusú keverőtárcsás mosógépek egyszerűen gyorsan és gazdaságosan mosnak ki 1,5 kg ruhát 3-6 perc alatt. Teljes töltés esetén a szüks Teljes leírás >

Termékleírás

* Keverőtárcsás mosógép
* A HAJDU 303.4 típusú keverőtárcsás mosógépek egyszerűen gyorsan és gazdaságosan mosnak ki 1,5 kg ruhát 3-6 perc alatt. Teljes töltés esetén a szükséges vízmennyiség mindössze 30 liter. Alacsony vízfogyasztásuknak köszönhetően a víz és a ruha intenzív mozgatásával a gépek rendkívül hatékony mosást végeznek. Az erősen szennyezett ruhák mosásához ezek a gépek a legalkalmasabbak, könnyen kezelhetők, egyedülállóan hosszú az élettartamuk. Kis súlyuk és kedvező méretük miatt könnyen mozgathatók.
* Rendkívül hosszú élettartam
* Erősen szennyezett ruhák mosására kiváló
* Teljesítmény felvétel: 250W
* Háztartások, hétvégi házak, műhelyek ideális mosógépei
* Üst térfogata: 30 liter
* Vízfelhasználás: 30 liter
* Feszültség [V] (50Hz): 230
* Teljesítmény [W]: 250
* Motor fordulatszám [1/min]: 1360
* Mosható száraz ruha tömege [kg]: 1,5
* Üst térfogata [liter]: 30
* Gép tömege [kg]: 16
* Gép mérete [mm] (átmérő x magasság): 395 x 715
* Kapcsoló típusa: billenő

Gyártó
Hajdu
Mosógép típus
felültöltős
Mosási kapacitás
1.5 kg
Vízfogyasztás
30 liter

Az olcsó.hu Hajdú HIM 303 keverőtárcsás felültöltős mosógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdú HIM 303 keverőtárcsás felültöltős mosógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.