Beko WUE-7636 X0A mosógép elöltöltős


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

StainExpert program >> 24 különféle koszfolt maradéktalan eltávolítása : Tegye félre a fehér ecetet, a citromlevet és a mosogatószert. Ezek a konyhára tartoznak, a fol Teljes leírás >

Termékleírás

StainExpert program >> 24 különféle koszfolt maradéktalan eltávolítása : Tegye félre a fehér ecetet, a citromlevet és a mosogatószert. Ezek a konyhára tartoznak, a foltos ruha pedig a mosógépre és a StainExpert programra. Legyen bár kávé, ketchup, csokoládé, smink vagy vér, a StainExpert kifejezetten 24 különféle koszfolt eltávolítására készült, így nem kell többé előkezelnie semmiféle foltot.
  • Xpress Super Short 14 Min program >> 2 kg tiszta ruha 14 percen belül : Nem igényel minden ruha intenzív mosást. Néha egy gyors mosás pont elég. Az Xpress Super Short 14 Min program jóvoltából akár 2 kg szennyes is kimosható mindössze 14 perc alatt. A 2 kg nem tűnik soknak, de ez kb. 20 pólónyi szennyes! Ez több mint elegendő ahhoz, hogy tiszta ruhában kiléphessen az ajtón.
  • AquaWave® >> A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért : A mosás megterhelheti a ruháit. Ezt küszöbölik ki az AquaWave® rendszer hajlított ajtóüvege és speciális kialakítású lapátjai, amik a dobban hullámszerű mozgásra késztetve gyengédebben kezelik a ruhákat és a mosási teljesítményt is javítják. Legközelebb, amikor valaki dicséri a ruháit, az Ön válasza - „Ó, ez csak az egyik régi rongyom - akár igaz is lehet.

Gyártó
Beko
Energiaosztály
A+++
Mosógép típus
elöltöltős
Mosási kapacitás
7 kg
Energiafogyasztás
0.78 kWh
Vízfogyasztás
47 liter
Centrifuga fordulatszám
1200 ford./perc

Az olcsó.hu Beko WUE-7636 X0A mosógép elöltöltős árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beko WUE-7636 X0A mosógép elöltöltős vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.