BEKO HTE7616X0 mosó-szárítógép


240.200 Ft

Wash & Wear® program >> 1 kg szennyes 1 órán belül viselésre kész : Már csak egy órája van a fontos találkozóig vagy az ígéretes első randiig, és nincs mit felv Teljes leírás >

Termékleírás

Wash & Wear® program >> 1 kg szennyes 1 órán belül viselésre kész : Már csak egy órája van a fontos találkozóig vagy az ígéretes első randiig, és nincs mit felvennie? Csak annyit kell tennie, hogy a Wash & Wear® program segítségével kimos és megszárít 1 kg szennyest. Így egy órán belül előáll a tiszta öltözék a nagy alkalomra.
  • Hygiene+ Wash & Dry program >> Ultra-higiénikus eredmények minden hőmérsékleten : Aki allergiában szenved túl jól tudja, hogy egyes atkák és baktériumok mosás után is rajta maradhatnak a ruhákon. A Hygiene+ Wash & Dry program az érzékeny hőmérséklet-szabályozást további öblítésekkel és centrifugálásokkal kombinálja, hogy ezeket a mikroorganizmusokat biztosan eltávolítsa a ruhaneműből. A 20 °C és 90 °C közötti tartományban dolgozó gép 60 °C-os ciklusa az allergének 99,9%-át eltávolítja az Allergy UK által is elismerten.
  • DrumClean+ program >> Tiszta és friss dob : Sok mosás után a dobnak kezd már kissé szaga lenni a sok nedvességtől. Az AirTherapy® technológián alapuló DrumClean+ program tovább keringeti a meleg levegőt, hogy megszüntesse a szagokat és mélytisztítást végezzen a dobon. Ne feledje, a tiszta dob tisztább ruhákat eredményez, ciklusról ciklusra.
  • Késleltetett indítás akár 0 - 24 óra
  • Digitális kijelző
  • HomeWhiz® Bluetooth csatlakozás

Gyártó
Beko
Energiaosztály
E
Mosógép típus
mosó-szárítógép
Mosási kapacitás
7 kg
Vízfogyasztás
45 liter
Centrifuga fordulatszám
1200 ford./perc

Az olcsó.hu BEKO HTE7616X0 mosó-szárítógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BEKO HTE7616X0 mosó-szárítógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások