Gorenje GV53214 beépíthető mosogatógép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​AquaStop: a vízkár ellen nyújt védelmet azáltal, hogy vészhelyzetben leállítja a gép vízellátását. Ezzel mosogatógépének élettartama jelentősen megnövekedhet. Állítható Teljes leírás >

Termékleírás

​AquaStop: a vízkár ellen nyújt védelmet azáltal, hogy vészhelyzetben leállítja a gép vízellátását. Ezzel mosogatógépének élettartama jelentősen megnövekedhet.
Állítható magasságú felső kosár: a felső kosár magasabbra emelésével bővíthető az alsó kosár tere.
Gyors program: a kevésbé szennyezett edényekhez ideális, mivel alacsonyabb hőmérsékleten és rövid idő alatt tisztít.
Intenzív progra: erőteljes és higiénikus mosogatás magas hőfokon az erősen szennyezett mosogatnivalóhoz.
Öntisztító szűrő: automatikusan regenerálja a vizet, eltávolítja az ételmaradékokat, így többé nem kell a szűrőt kézzel tisztítania.
​3 in 1 opció: a 3 in 1 funkció alkalmazásával a Gorenje GV53214 mosogatógép automatikusan a három az egyben tablettákhoz optimalizálja beállításait. Ebben az esetben nem használ öblítő adalékot, így kényelmesebbé teszi a mosogatást. Amennyiben gél vagy por mosogatószert használsz, a gép ahhoz igazítja a folyamatot.

Gyártó
Gorenje
Kivitel
teljesen beépíthető
Kapacitás
10 teríték
Energiaosztály
A+
Energiafogyasztás
0.83 kWh
Vízfogyasztás
9 liter
Szélesség
45 cm

Az olcsó.hu Gorenje GV53214 beépíthető mosogatógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gorenje GV53214 beépíthető mosogatógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.