Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183


18.990 Ft -tól

Digitális konyhai mérleg, Easy Solar White Levehető, biztonsági üveg mérőfelület Praktikus tára funkció Nagy, jól leolvasható LC kijelző Nagy teljesítményű napenergiát és a legmoderneb Teljes leírás >

Boltok és árak

Digitális napelemes konyhai mérleg, fehér, Soehnle 66183 Easy Solar  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Digitális konyhai mérleg, Easy Solar White Levehető, biztonsági üveg mérőfelület Praktikus tára funkció Nagy, jól leolvasható LC kijelző Nagy teljesítményű napenergiát és a legmodernebb formatervezést kínálja ez az új fehér üveg Easy Solar White konyhai mérleg. Nagyon hatékony napelemek a legcsekélyebb fényre is reagálnak úgy, hogy nagyon precíz mérési eredmények lehetségesek, 1 grammos pontossággal. Nagy, levehető mérőtányér az egyszerű munkához és könnyű tisztításhoz. Jellemzők Környezetbarát: Nem kell a mérlegbe elem Nagyon könnyen tisztítható a levehető, biztonsági üvegből készült mérőfelület Nagyon egyszerűen kezelhető Nagy gombok a könnyű és kellemes munkához Anyag: Üveg/műanyag. Szállítás tartalma Konyhai mérleg, használati útmutató.

Az olcsó.hu Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183 Easy Solar árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183 Easy Solar vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások