Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Digitális konyhai mérleg, Easy Solar White Levehető, biztonsági üveg mérőfelület Praktikus tára funkció Nagy, jól leolvasható LC kijelző Nagy teljesítményű napenergiát és a legmoderneb Teljes leírás >

Termékleírás

Digitális konyhai mérleg, Easy Solar White Levehető, biztonsági üveg mérőfelület Praktikus tára funkció Nagy, jól leolvasható LC kijelző Nagy teljesítményű napenergiát és a legmodernebb formatervezést kínálja ez az új fehér üveg Easy Solar White konyhai mérleg. Nagyon hatékony napelemek a legcsekélyebb fényre is reagálnak úgy, hogy nagyon precíz mérési eredmények lehetségesek, 1 grammos pontossággal. Nagy, levehető mérőtányér az egyszerű munkához és könnyű tisztításhoz. Jellemzők Környezetbarát: Nem kell a mérlegbe elem Nagyon könnyen tisztítható a levehető, biztonsági üvegből készült mérőfelület Nagyon egyszerűen kezelhető Nagy gombok a könnyű és kellemes munkához Anyag: Üveg/műanyag. Szállítás tartalma Konyhai mérleg, használati útmutató.

Az olcsó.hu Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183 Easy Solar árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Digitális napelemes konyhai mérleg, Soehnle 66183 Easy Solar vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.