Whirlpool SPIW 412 Fantasia II klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Whirlpool SPIW 412 klíma többféle választható funkcióval rendelkezik, például: hűtés, fűtés, párátlanítás. A könnyen leolvasható LED kijelző, kiváló energiabesorolás: A++ hűtés Teljes leírás >

Termékleírás

A Whirlpool SPIW 412 klíma többféle választható funkcióval rendelkezik, például: hűtés, fűtés, párátlanítás. A könnyen leolvasható LED kijelző, kiváló energiabesorolás: A++ hűtési fázisban, illetve az alacsony zajszintje és könnyű, egyszerű használata egy praktikus nélkülözhetetlen eszközzé teszi, nem csak nyáron.

Gyártó
Whirlpool
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Whirlpool SPIW 412 Fantasia II klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Whirlpool SPIW 412 Fantasia II klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.