Trotec PAC 3500 X mobil klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Különféle üzemmódok közül választhat. A 3,4 kW-os hűtőfunkcióval akár 43 m2 -es helyiséget is le tud hűteni. (2,7 m belmagassággal számolva.) Ha nem szeretne klímázni, akkor választha Teljes leírás >

Termékleírás

Különféle üzemmódok közül választhat. A 3,4 kW-os hűtőfunkcióval akár 43 m2 -es helyiséget is le tud hűteni. (2,7 m belmagassággal számolva.) Ha nem szeretne klímázni, akkor választhatja a venitlátor üzemmódot is, melynél a készülék csak a levegőt keringeti. Az automata üzemmódban, pedig a mobil klíma automatikusan dönti el, hogy milyen üzemmódban működjön.


Különlegessége a Trotec 3,4 KW mobil klímáknak, hogy páramentesítő üzemmódban óránként akár 1,5 liter vizet is ki tudnak gyűjteni a levegőből, így páramentesítésre is kiválóan alkalmasak. Természetesen ha hetekig, hónapokig szeretne párátlanítani, akkor a mobil légkondícionáló berendezés helyett kifejezetten erre a célra kifejlesztett párátlanító készülékeinket ajánljuk.

A Trotec PAC 3500 X mobilklíma folyamatosan ellenőrzi a levegő állapotát és a kezelőfelülen erről tájékoztatást is ad.

Gyártó
Trotec
Típus
mobil klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.4 kW
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Trotec PAC 3500 X mobil klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trotec PAC 3500 X mobil klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.