Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SP804ATP-E Super


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Új forma Precíz hőmérsékletszabályozás Nagyon halk Super Digital Inverter Azok akik csak a legjobbal elégedettek, válasszák a Super Digital Inverter szériát. Kiv Teljes leírás >

TermékleírásÚj forma
Precíz hőmérsékletszabályozás
Nagyon halk

Super Digital Inverter

Azok akik csak a legjobbal elégedettek, válasszák a Super Digital Inverter szériát. Kiváló teljesítmény jellemzi hatékonyságban, a hűtőközeg kör hosszában vagy a hűtő- és fűtő üzemmódban extrém körülmények között. Ez a modellsorozat kategóriájában a legjobb.

Az inverteres oldalfali készülékkel a Toshiba elegáns, karcsú vonalvezetésű készüléket kínál irodákba, éttermekbe és egyéb, hasonló alkalmazásokra, ahol könnyű, kompakt és elegáns megoldás szükséges.

3 lépcsős szűrőrendszer:
- nagy, mosható porszűrő
- super oxi deo szűrőcsík
- super sterilizáló szűrőcsík
Nagy légterelő zsalu az optimális légeloszlás érdekében
Halk, 3 fokozatú ventilátor
Infravörös távirányító 24 órás időkapcsolóval a készülék tartozéka
Automatikus újraindítás áramkimaradás után
A csővezetékek mindkét oldalon csatlakoztathatók.
Automata öndiagnosztizáló rendszer

Tartozékok:

Vezetékes távirányító, heti időkapcsoló, központi távirányító (nem szükséges adapter), üzem- és zavarjelző modul, LonWorks Computer Interface stb.Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
B
Hűtő teljesítmény
6.9 kW
Fűtőteljesítmény
8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SP804ATP-E Super Digital klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SP804ATP-E Super Digital klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.