Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SM803AT-E klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fordulatszámszabályzott kettős forgódugattyús kompresszor Kültéri ventilátor fordulatszámszabályzás Vector-IPDU inverter vezérlés R410A hűtőközeg Téliesítő szette Teljes leírás >

Termékleírás


Fordulatszámszabályzott kettős forgódugattyús kompresszor
Kültéri ventilátor fordulatszámszabályzás
Vector-IPDU inverter vezérlés
R410A hűtőközeg
Téliesítő szettel ellátva
Távfelügyelet felé computer csatlakozási lehetőség - üzem,- és hibajelek fogadására
Automatikus öndiagnosztizáló rendszer
Super fertőtlenítő szűrő, bambusz- és ginkó kivonattal, bioenzimek tartalommal
Super Oxi-Deo szűrő, zeolit és más organikus anyagokkal
Párátlanítás
Automatikus újraindítás
24 órás programozhatóság
Szuper csendesített kivitel mind a beltéri,- mind a kültéri egységnél
Gyorshűtés,- fűtés funkció
30 méter összcsövezés, 30 méter magasságkülönbséggelA TOSHIBA kifejezetten a fokozott, állandó igénybevételű területek klímatizálására fejlesztette ki a Light Commercial termékcsaládját. Számítógéptermek, telefonközpontok, kapcsolóterek, reléhelyiségek, éttermek, orvosi rendelők, ügyfélközpontok stb. klímatizálására kifejlesztett berendezések. A Digital és Super Digital Inverter típuscsalád berendezései a mai csúcstechnológiát képviselik.

Az oldalfali egység elegáns, karcsú vonalvezetésű készülék. Heti időkapcsoló, automata öndiagnosztizáló rendszer, üzem és zavarjelző modul, épületfelügyeleti rendszerre való csalakoztathatóság. Az oldalfali készülék a legújabb Toshiba szűrőrendszerrel felszerelt. 3 lépcsős szűrőrendszer: nagy, mosható porszűrő, Super-Oxi Deo szűrőcsík, Super-Sterilizáló szűrőcsík.


Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
6.7 kW
Fűtőteljesítmény
8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SM803AT-E klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba RAV-SM806KRT-E/RAV-SM803AT-E klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.