Toshiba RAS-B16N3KVP-E/RAS-16N3AV2-E Suzumi Plus


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egyenáramú- Hybrid- Inverter technológia kettős forgódugattyús kompresszorral, PAM-mel és PWM-mel Kiváló energiahatékonyság, "A" energiaosztály AQ szűrőrendszer, speciális ez Teljes leírás >

Termékleírás


Egyenáramú- Hybrid- Inverter technológia kettős forgódugattyús kompresszorral, PAM-mel és PWM-mel
Kiváló energiahatékonyság, "A" energiaosztály
AQ szűrőrendszer, speciális ezüst és tejsavbaktériumot tartalmazó összetétel
Super fertőtlenítő szűrő, bambusz- és ginkó kivonattal, bioenzimek tartalommal
Super Oxi-Deo szűrő, zeolit és más organikus anyagokkal
Öt különböző ventillátor sebességszint
"One-touch-my-comfort" funkció
Öntisztító funkció, szárítás, párátlanítás
Könnyű, praktikus kezelhetőség
Éjszakai üzemmód
Turbó üzemmód
Automatikus újraindítás
24 órás programozhatóság
Csendes működés, alacsony zajszint
Fűtés funkció -15°C-igA SUZUMI Plus RAS-B16N3KV2-E / RAS-16N3AV2-E Inverter, klíma berendezést a kettős forgódugattyús DC Hybrid Inverter technológiának köszönhetően rendkívül magas hatékonyság jellemzi. Az esztétikus, egyedi megjelenés mellett alacsony zajszinttel, IAQ szűrőrendszerrel, aktív légkezeléssel emeli komfortérzetünket. Éjszakai üzemmódban, alacsony 20dB(A) zajszinttel rendelkezik. Az öt különböző teljesítménytartományban kapható klímaberendezés a technológiai megoldásoknak köszönhetően kiválóan alkalmas hűtésre vagy fűtésre, még -15°C külső hőmérséklet esetén is.

Új design: a frontpanel opcionálisan ezüst színben is rendelhető.

Legfőbb előnyök:

Jó energiahatékonyság hűtő és fűtő üzemmódban: „A“ energiaosztály

IAQ szűrőrendszer
ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériumokat tartalmazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériumok ellen és szagsemlegesítő hatásuk van.

Quiet (halk) üzemmód
A távirányítón található „Quiet” gomb aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan működik.

Turbo üzemmód
A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
4.5 kW
Fűtőteljesítmény
5.5 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Toshiba RAS-B16N3KVP-E/RAS-16N3AV2-E Suzumi Plus klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba RAS-B16N3KVP-E/RAS-16N3AV2-E Suzumi Plus klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.