Toshiba RAS-B13UFV-E beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Magas hatékonyság, takarékos hűtés és fűtés eredményezi az „A“ energiaosztály A levegő kilépésének irányát távirányítóval lehet szabályozni számos módon. Gombnyomásra beál Teljes leírás >

Termékleírás

Magas hatékonyság, takarékos hűtés és fűtés eredményezi az „A“ energiaosztály

A levegő kilépésének irányát távirányítóval lehet szabályozni számos módon. Gombnyomásra beállítható a meleg vagy hideg levegő kiáramlásának iránya. Főleg fűtő üzemmódban nagyon kellemes és hatékony a padló menti levegőáramlás.

Nagy radiálventilátor biztosítja az optimális légeloszlást nagyon halk üzemelés mellett az alacsony fordulatszámnak köszönhetően.

„Padlómelegítő hatás“: Ha aktiválja a padlómelegítő üzemmódot, meleg levegő áramlik alacsony áramlási erősséggel a készülék padló közeli részéből.

IAQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériumokat tartalmazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériumok ellen és szagsemlegesítő hatásuk van.

Öntisztító funkció: a rendszer leállása után a ventilátor tovább működik, megszárítja a hőcserélőt így megakadályozva a baktériumok és vírusok elszaporodását.

A készülék beállítását el lehet végezni a távirányítóval vagy a beltéri egységen található kezelő egységgel. Igény esetén ez utóbbit le is lehet zárni (gyermekzár).

„Quiet” (halk) üzemmód: A távirányítón található „Quiet” gomb aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan működik.

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Toshiba RAS-B13UFV-E beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba RAS-B13UFV-E beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.