Toshiba RAS-B13N3KVP-E/RAS-13N3AV2-E Suzumi Plus


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tulajdonságok: Nagyon esztétikus kialakítás PAM + PWM „A” energiaosztály IAQ szűrőrendszer Jó hír a pénztárcájának Az AA energiaosztályú (10, 1 Teljes leírás >

Termékleírás

Tulajdonságok:

Nagyon esztétikus kialakítás
PAM + PWM
„A” energiaosztály
IAQ szűrőrendszer


Jó hír a pénztárcájának

Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. A kettős forgódugattyús kompresszornak köszönhetően az energia megtakarítás 20%-kal több, mint egy standard A energiaosztályú, állandó fordulatszámú modell esetében. Ez az oldalfali beltéri egység jelenleg 2 kiegészítő méretben is kapható (5 kW és 6 kW): a termékcsalád a legszélesebb körű igényeket is kielégíti.

Modern és kompakt kialakítás

Ez az oldalfali készülék kompak és stílusos. A lapos panelkialakítás miatt tökéletesen illik az új Toshiba termékkörbe. Modern megjelenése miatt tökéletes választás bármilyen jellegű helyiségbe. Elegáns fehér panelje illik minden szobadekorációba.

Kényelem kézközelben

Az új távirányító mindenki szükségleteinek megfelel. Sőt, egy alapos piaci kutatásnak köszönhetően, Toshiba rátalált az európaiak által legelőnyösebb beállításokra, s azt el is mentette az egység memóriájába.

Inverter technológia PAM és PWM

A Toshiba DC Hybrid Inverter technológia két fontos szabályozó rendszert kombinál a maximális kényelem biztosítása és a maximális energia megtakarítás érdekében: PAM (Puls Amplitude Modulation), amely maximális teljesítményt generál indításkor, és a PWM (Pulse Width Modulation), amely optimalizálja a hatékonyságot, amint elértük az ideális szobahőmérsékletet.

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Toshiba RAS-B13N3KVP-E/RAS-13N3AV2-E Suzumi Plus klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toshiba RAS-B13N3KVP-E/RAS-13N3AV2-E Suzumi Plus klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.