TOSHIBA RAS-B18N3KVP-E / RAS-18N3AV2-E Suzumi Plus


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jó hír a pénztárcájának Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. A kettős forgódugattyús kompre Teljes leírás >

Termékleírás

Jó hír a pénztárcájának

Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. A kettős forgódugattyús kompresszornak köszönhetően az energia megtakarítás 20%-kal több, mint egy standard A energiaosztályú, állandó fordulatszámú modell esetében. Ez az oldalfali beltéri egység jelenleg 2 kiegészítő méretben is kapható (5 kW és 6 kW): a termékcsalád a legszélesebb körű igényeket is kielégíti.

Modern és kompakt kialakítás

Ez az oldalfali készülék kompak és stílusos. A lapos panelkialakítás miatt tökéletesen illik az új Toshiba termékkörbe. Modern megjelenése miatt tökéletes választás bármilyen jellegű helyiségbe. Elegáns fehér panelje illik minden szobadekorációba.

Kényelem kézközelben

Az új távirányító mindenki szükségleteinek megfelel. Sőt, egy alapos piaci kutatásnak köszönhetően, Toshiba rátalált az európaiak által legelőnyösebb beállításokra, s azt el is mentette az egység memóriájába.

Inverter technológia PAM és PWM

A Toshiba DC Hybrid Inverter technológia két fontos szabályozó rendszert kombinál a maximális kényelem biztosítása és a maximális energia megtakarítás érdekében: PAM (Puls Amplitude Modulation), amely maximális teljesítményt generál indításkor, és a PWM (Pulse Width Modulation), amely optimalizálja a hatékonyságot, amint elértük az ideális szobahőmérsékletet.


Műszaki adatok:


Típus Toshiba Suzumi Plus Inverter RAS-B18N3KVP-E / RAS-18N3AV2-E
Működési elv inverteres
Teljesítmény hűtés (kW) 5,0 kW
Teljesítmény fűtés (kW) 5,8 kW
EER hatásfok hűtés (W) 3,52
COP hatásfok fűtés (W) 3,72
Energiaosztaly (hűtés/fűtés) A / A
Hálózati feszültség (V) 220 ~ 240
Beltéri légszállítás m3/h 265-954
Beltéri zajszint db(A) 32/44
Kültéri zajszint db(A) 64
Beltéri súly (kg) 13
Kültéri súly (kg) 41
Beltéri méret szé/ma/mé 1050X320X228
Kültéri méret szé/ma/mé 780X550X290
Működési tartomány hűtés °C -10 ~ 46
Működési tartomány fűtés °C -15 - 24
Hűtőközeg R410A

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
5 kW
Fűtőteljesítmény
5.8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu TOSHIBA RAS-B18N3KVP-E / RAS-18N3AV2-E Suzumi Plus Inverteres split klíma 5 kW árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TOSHIBA RAS-B18N3KVP-E / RAS-18N3AV2-E Suzumi Plus Inverteres split klíma 5 kW vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.