TOSHIBA RAS-B13UFV-E/RAS-13N3AV2-E klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt, elegáns kialakítás Hatékony IAQ szűrőrendszer Padlómelegítés gyenge légárammal Nagyon halk Még nincs régóta a piacon a Toshiba konzolos készül Teljes leírás >

TermékleírásKompakt, elegáns kialakítás
Hatékony IAQ szűrőrendszer
Padlómelegítés gyenge légárammal
Nagyon halk

Még nincs régóta a piacon a Toshiba konzolos készüléke, de máris sikeres és sok igényt kielégít. Kifejlesztésekor nagy hangsúlyt helyeztünk a felhasználói kényelemre. Az eredmény egy egyszerűen kezelhető klímaberendezés számos beállítási lehetőséggel és hatékony levegőtisztító rendszerrel.

Egyenáramú Hybrid Inverter technológia + PAM és PWM
Nagyon magas hatékonyság, takarékos hűtés és fűtés 10 & 13 modellek: „A“ energiaosztály
A levegő kilépésének irányát többféleképpen lehet szabályozni a távirányítóval. Gombnyomásra beállítható a meleg vagy hideg levegő kiáramlásának iránya. Főleg fűtő üzemmódban nagyon kellemes és hatékony a padló menti levegőáramlás.
Nagy radiálventilátor biztosítja az optimális légeloszlást nagyon halk üzemelés mellett az alacsony fordulatszámnak köszönhetően.
"Padlómelegítő hatás“: Ha aktiválja a padlómelegítő üzemmódot, meleg levegő áramlik alacsony áramlási erősséggel a készülék padló közeli részéből.
IAQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériumokat tartalmazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériumok ellen és szagsemlegesítő hatásuk van.
Öntisztító funkció: a rendszer leállása után a ventilátor tovább működik, megszárítja a hőcserélőt így megakadályozva a baktériumok és vírusok elszaporodását.
Nagyon halk üzemelés
A készülék beállítását el lehet végezni a távirányítóval vagy a beltéri egységen található kezelő egységgel. Igény esetén ez utóbbit le is lehet zárni (gyermekzár).
„Quiet” (halk) üzemmód: A távirányítón található „Quiet” gomb aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan működik.


Konzolos berendezés

Kompakt, elegáns kialakítás
Hatékony IAQ szűrőrendszer
Padlómelegítés gyenge légárammal
Nagyon halk


Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu TOSHIBA RAS-B13UFV-E/RAS-13N3AV2-E klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TOSHIBA RAS-B13UFV-E/RAS-13N3AV2-E klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.