TOSHIBA RAS-3M26UAV-E Multi Hybrid Inverter


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy energiahatékonyság a Hybrid-Inverter technológiának köszönhetően Alacsony energiafelhasználás és nagyfokú megbízhatóság Egy kültéri egységről akár négy Teljes leírás >

TermékleírásNagy energiahatékonyság a Hybrid-Inverter technológiának köszönhetően
Alacsony energiafelhasználás és nagyfokú megbízhatóság
Egy kültéri egységről akár négy beltéri egység is működtethető
Halk üzemelés
Helytakarékos telepítés
Kis, kompakt kültéri egységek

Beltéri egység választék

Igény szerint akár 4 beltéri egység is összeköthető egy rendszerben. A különböző beltéri egység fajták szabadon kombinálhatóak.

Multi Split rendszerek

Amennyiben több helyiséget kíván klímatizálni, célszerű multi rendszert telepíteni. Így egyetlen kültéri egységről akár négy, tetszés szerinti beltéri egység is működtethető egy rendszerként. A multi megoldások a legkülönfélébb teljesítménynagyságokban kaphatóak (2, 3 vagy 4 beltéri egység), és széles a beltéri egység választék is (oldalfali, kazettás vagy légcsatornás).

Az Inverter technológia energiát takarít meg!

Minden multi klímaberendezés Toshiba Hybrid-Inverter technológiával működik, amelyet magas hatásfok és megbízhatóság jellemez. Ez a technológia két innovatív vezérlőrendszert kombinál a teljeskörű kényelem és a jelentős energia megtakarítás jegyében. PAM (impulzus-amplitúdó-moduláció) üzemmódban a kompresszor a lehető legnagyobb teljesítményt adja le, míg PWM (impulzusszélesség- moduláció) üzemmódban energiatakarékosan működik, hogy az elért hőmérsékleti értéket energiatakarékosan tartani tudja.


A Toshiba multirendszerek rugalmasságát nemcsak a legkülönfélébb beltéri egységek széles kínálata biztosítja, hanem az is, hogy egy helyiségben akár 25m is lehet a vezetékhossz. (A max. vezetékhosszat figyelembe kell venni!) Például egy 5 beltéris multi rendszer hűtőközeg vezetéke, amelynél a teljes vezetékhossz 80 m, a következőképpen telepíthető: 1. szoba: 25 m, 2. szoba: 25 m, 3., 4. és 5. szoba: mind 10 m

PROSPEKTUS - Multi Inverter

Műszaki adatok:

Kültéri teljesítmény kW 7,5 / 9,0
Üzemi áramfelvétel hűtés A 2.25
fűtés A 2.55
Táp feszültség V 220 ~ 240
EER hűtés W/W 3.33
COP fűtés W/W 3.53
Zajszint Kültéri db(A) 48
Hűtőközeg R410A
Méret
(szél x mag x mély) Kültéri mm 900x795x320
Súly Kültéri kg 64

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Kültéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
7.5 kW
Fűtőteljesítmény
9 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu TOSHIBA RAS-3M26UAV-E Multi Hybrid Inverter kültéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TOSHIBA RAS-3M26UAV-E Multi Hybrid Inverter kültéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.