TOSHIBA RAS-137SKV-E3/RAS-137SAV-E3 AvAnt klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Toshiba AvAnt inverteres klíma széria a 2010-es év egyik újdonsága. Az AvAnt beltéri egységgel a Toshiba egy kiemelkedően hatékony, költségtakarékos készüléket alkotott. Ha kedvező ár Teljes leírás >

Termékleírás

A Toshiba AvAnt inverteres klíma széria a 2010-es év egyik újdonsága. Az AvAnt beltéri egységgel a Toshiba egy kiemelkedően hatékony, költségtakarékos készüléket alkotott. Ha kedvező áron szeretne otthonában kellemes hőmérsékletet teremteni, válassza a Toshiba AvAnt klíma készüléket.

FUNKCIÓK:

Egyenáramú Hybrid inverteres kompresszor:
A motor fordulatszám vezérlésének feladata, hogy a terhelés függvényében meghatározza a legmegfelelőbb kompresszor fordulatszámot. A klíma inverteres kompresszorának segítségével jelentős energiamegtakarítás érhető el.
Műanyag szűrő:
Minden Toshiba klímaberendezés rendelkezik egy nagy, mosható műanyag szűrővel, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. A szűrő antibakteriális hatásu katekin bevonatot is tartalmaz. Így a levegő már bemenetkor megtisztul a durva szennyeződésektől és a portól.
Aktívszenes Katechin szűrő:
Ez a fertőtlenítő szűrő hatékonyan felveszi a küzdelmet a kellemetlen szagokkal, baktériumokkal, vírusokkal és allergénekkel.
12 különböző légterelő zsalu pozíció:
A klíma légterelő zsalujának 12 beállítási pozíciója van. Hatékony és rugalmas légáramlást biztosít.
Öntisztító funkció:
A Toshiba klímák öntisztító rendszerét azért fejlesztették ki, hogy csökkentsék a nyirkosságot a klímaberendezésen belül, amely penészképződéshez vezethet. Ha Ön kikapcsolja a készüléket a ventilátor még 20 percig műkődik és megszárítja a hőcserélőt, megakadályozva a baktériumok, vírusok elszaporodását.
Könnyű telepítés:
A csőcsatlakozások a klíma hátulján, a vezetékezés a készülék elején található.
Memória funkció:
Az előzőleg elmentett egyéni beállítások egy gombnyomással lehívhatóak.
Könnyen tisztítható:
A klímaberendezés új, lapos előlapja könnyen tisztítható.

A Toshiba AvAnt inverter RAS-137SKV-E3 / RAS-137SAV-E3 klíma műszaki adatai:
-Toshiba AvAnt inverter RAS-137SKV-E3 / RAS-137SAV-E3 klíma teljesítmény felvétele hűtésnél: 1080 W
-Toshiba AvAnt inverter RAS-137SKV-E3 / RAS-137SAV-E3 klíma teljesítmény felvétele fűtésnél: 1140 W
-Toshiba AvAnt inverter RAS-137SKV-E3 / RAS-137SAV-E3 klíma méretei beltéri/kültéri: 275x70x205 / 550x780x290 mm.
-Toshiba AvAnt inverter RAS-137SKV-E3 / RAS-137SAV-E3 klíma önsúlya beltéri/kültéri: 9 / 33 kg.

Gyártó
Toshiba
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu TOSHIBA RAS-137SKV-E3/RAS-137SAV-E3 AvAnt klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TOSHIBA RAS-137SKV-E3/RAS-137SAV-E3 AvAnt klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.