Samsung NJ026LHXEA beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SAMSUNG NJ026LHXEA légcsatornázható klímaberendezések nagyon népszerűek az emberek körében, hiszen rejtett kialakíthatósága, és alacsony zajszintje miatt. A SAMSUNG NJ026LHXEA légcsator Teljes leírás >

Termékleírás

A SAMSUNG NJ026LHXEA légcsatornázható klímaberendezések nagyon népszerűek az emberek körében, hiszen rejtett kialakíthatósága, és alacsony zajszintje miatt. A SAMSUNG NJ026LHXEA légcsatornázható beltéri egység kifinomult technológiájának köszönhetően pontosan tartja a beállított hőmérsékletet. Az állmennyezetbe, vagy egy külső helyiségbe rejtve ez a készüléktípus kiválóan alkalmas olyan helyeken, ahol pontosan szabályozott klimatizálásra van szükség (pl.: szerverszobák stb.) Természetesen az ipari felhasználás mellett, nagyon jól alkalmazhatók még egy – egy épületszinten lévő különböző helyiségek klimatizálására (pl.: étterem, koncertterem, szálloda, stb.) A felszerelést nem akadályozzák világítótestek, épületszerkezeti kialakítások, a belső térhez és megjelenéséhez jól illeszthetőek a különböző befúvó elemek.

Gyártó
Samsung
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő teljesítmény
2.6 kW
Fűtőteljesítmény
2.9 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Samsung NJ026LHXEA beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung NJ026LHXEA beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.