Samsung Maldives + AR09FSFPKGMNZE klíma


155.000 Ft

Zéró fogyasztás készenlétben A Samsung klíma berendezéseivel még több energiát takaríthat meg. Készenléti állapotban a kontrollpanel csupán minimális energiát fogyaszt a hagyomány Teljes leírás >

Termékleírás

Zéró fogyasztás készenlétben

A Samsung klíma berendezéseivel még több energiát takaríthat meg. Készenléti állapotban a kontrollpanel csupán minimális energiát fogyaszt a hagyományos klímaberendezésekhez képest.

Full HD Szűrő

Samsung továbbfejlesztett Full High Density szűrője gondoskodik szobája frissességéről és tisztaságáról. A kifinomult Full HD szűrő még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is eltávolítja, és a szennyezett levegőt tiszta, friss fuvallattá varázsolja. A szűrőtisztítás is roppant egyszerű. A szűrőből a csap alatt könnyedén kimoshatja a szennyeződést. Ezzel a kényelmes tisztítási móddal ön mindig friss és tiszta levegőt lélegezhet be.

Szín és stílus: a hamisítatlan design

A Samsung aprólékos gondossággal tervezett új légkondicionálója tökéletes kelléke az ön modern és stílusos nappalijának. Garantáljuk, hogy az új légkondicionáló páratlan módon simul majd bele az ön stílusos környezetébe. Ez az egyedi légkondicionáló nem csak a letisztult szépségével hódít, de friss és tiszta levegővel is megajándékozza önt, ráadásul mindezt alacsony energiafogyasztás mellett.

Smart Inverter

A Samsung intelligens invertertechnológiája, akár 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt. Az inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben a Samsung intelligens invertertechnológiával rendelkező klímája a kompresszor ki-bekapcsolgatása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet. Takarékoskodjon a pénzével és az energiával, és élvezze az állandó hőmérséklet kényelmét az intelligens inverterrel.

Allergia-védelem

A Samsung új allergia szűrője nemcsak a baktériumokat szűri ki, de az allergén anyagokat is csökkenti a levegőben. A speciális réteg segítségével frissen tarja szobájának levegőjét és véd az allergia ellen.

Good Sleep

Egy álmatlan éjszaka a nappalra is rányomja bélyegét. Ezért a Samsung Good Sleep funkciója ideális klímát biztosít a hálószobában. A precíz hőmérséklet-szabályozórendszer és az automatikus párabeállítás az alvás mindhárom fázisában óvja önt a párától és a hőtől, hogy reggel frissen és kipihenten kezdhesse a napot. A Good Sleep funkció nem csupán értékes órákkal és percekkel hosszabbítja meg alvásidejét, de a hagyományos légkondicionálókhoz képest akár 36%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Turbo hűtés

A Samsung új klímája Turbó fokozatban maximális teljesítménnyel dolgozik, hogy pillanatok alatt elérje a kívánt hőmérsékletet. Hűtse le a szobát csúcssebességgel a Samsung Turbó hűtés technológiájával.

Automata tisztítás

Talán ön nem is tud róla, de a légkondicionáló bizony akár a penész és a baktériumok melegágya is lehet. Ez azért van, mert a kinti és a benti hőmérséklet közötti különbség miatt pára képződik, és, ahol pára van, ott baktérium is van. De mi a Samsung megoldása? A Samsung klímák automata tisztítófunkcióval rendelkeznek, amely a légkondicionáló kikapcsolása után is működteti a ventillátort, hogy minden száraz és szagmentes maradjon, és a kórokozók se szaporodhassanak el.

Párátlanítás

A Samsung új légkondicionálója nem hagyja, hogy lakása nyirkos és fülledt legyen. A Samsung új légkondicionálója az ideális megoldás a felesleges pára eltávolítására. Nem kell többé vödörbe gyűjteni a lecsapódó párát.

Teljesítmény

11,5 m³/perc légszállítás (Max)
0,97 ~ 4 kW Hűtés kapacitás
0,97 ~ 5,4 kW Fűtés kapacitás
4 kW Fűtés kapacitás
3,5 kW Hűtés kapacitás
1,2 l/óra Páramentesítés kapacitása

Általános jellemzők

Optimal Single Blade funkció
Automatikus Légkifúvás vezérlés (fel / le)
Manuális Légkifúvás vezérlés (jobbra / balra)
Natural Breeze funkció
80 Full HD szűrő
Antibakteriális Coating funkció
Automatikus tisztítás (öntisztítás) funkció
Távirányító funkció
24 órás időkijelzés
Automatikus üzenmódváltás funkció
Automatikus újraindítás funkció
-10 ~ 46°C Hűtés
-15 ~ 24°C Fűtés
Turbo mód funkció
Good Sleep funkció
Smart Saver funkció
Párátlanítás funkció
Automata mód
Ventilátor mód
Csendes mód funkció
BLDC Kompresszor típusa
Anti-Corrosion Fin funkció

Fizikai paraméterek

820 x 285 x 215 mm nettó méret (beltéri)
790 x 545 x 285 mm nettó méret(kültéri)
8,2 kg Nettó súly (beltéri)
30 kg Nettó súly (kültéri)
9,8 kg Csomagolási súly (belső)
33 kg Csomagolási súly (külső)

Műszaki adatok

15 m Csőhossz (max)
8 m Szintkülönbség (max)
R410A Hűtőközeg típusa
SVC Érték: Folyadék Φ6,35 mm x 5 m
SVC Érték: Gáz Φ9,52 mm x 5 m

Gyártó
Samsung
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
2.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.3 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Samsung Maldives + AR09FSFPKGMNZE klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung Maldives + AR09FSFPKGMNZE klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások