Samsung AR12HSFNCWKN Triangle Good klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Easy filter Párátlanítás Automatikus újraindulás Automatikus üzemmódváltás Csendes Turbó üzemmód HD szűrő Öntisztító mechanizmus Smart Install - A telepítés végeztével a termék p Teljes leírás >

Termékleírás

Easy filter
Párátlanítás
Automatikus újraindulás
Automatikus üzemmódváltás
Csendes
Turbó üzemmód
HD szűrő
Öntisztító mechanizmus
Smart Install - A telepítés végeztével a termék próbaműködés révén öntesztelést végez, hogy ellenőrizhesse, megfelelően történt-e a telepítése.
Smart inverter
24 órás időzítés
Good Sleep
2-step cooling (2 lépéses hűtés)- A 2 lépéses hűtés funkció gyorsan lehűti a helyiséget a kívánt hőmérsékletre, majd automatikusan beállítja a ventilátor sebességét és a légáramlás irányát, hogy kényelmesen és frissen érezhesse magát.
Single User (Egyéni felhasználó) Használja az Egyéni felhasználó funkciót, ha egyedül tartózkodik otthon. Az Egyéni felhasználó funkció inverter technológia segítségével minimálisra csökkenti az energiafogyasztást, így villanyszámlája csökken a kompresszor maximális üzemi kapacitásának állítása révén.

Gyártó
Samsung
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A+
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Samsung AR12HSFNCWKN Triangle Good klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung AR12HSFNCWKN Triangle Good klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.