Samsung AJN052NDEHA/EU beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SAMSUNG AJN052NDEHA/EU álmennyezeti kazettás klímaberendezések továbbra is őrzik keskeny kialakításukat valamint kompakt méretüket, mindemellett kiegészültek több nagyszerű jellemzővel Teljes leírás >

Termékleírás

A SAMSUNG AJN052NDEHA/EU álmennyezeti kazettás klímaberendezések továbbra is őrzik keskeny kialakításukat valamint kompakt méretüket, mindemellett kiegészültek több nagyszerű jellemzővel. A kazettás készülékek nem csak erősebb légáramot biztosítanak, hanem fontos szempont volt a tervezésüknél az alacsony zajszint és a légtisztítás is. Az új kazettás klímaberendezések egyedi kialakítású lamellái ezúttal szélesebbek, hogy a hűtés az egész helyiségben megvalósulhasson. Szélesebb lamelláinak köszönhetően egyszerre több levegőt enged a helyiségbe, ezáltal gyorsítja a hűtést és növeli a hűtőkapacitást. Mostantól a szoba legfélreesőbb szegletében is kellemes lesz a levegő. Az áttervezett panel a mennyezettel való közvetlen kapcsolat elkerülésével vezeti a levegőt, ennek következtében megakadályozza a mennyezet szennyeződését és a belső teret is tisztábban tartja, még hosszabb idő elteltével is.

Gyártó
Samsung
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő teljesítmény
5.2 kW
Fűtőteljesítmény
5.6 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Samsung AJN052NDEHA/EU beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung AJN052NDEHA/EU beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.