Samsung AJN020NDEHA/EU beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A SAMSUNG AJN026NDEHA/EU álmennyezeti kazettás klímaberendezések továbbra is őrzik keskeny kialakításukat valamint kompakt méretüket, mindemellett kiegészültek több nagyszerű jellemzővel Teljes leírás >

Termékleírás

A SAMSUNG AJN026NDEHA/EU álmennyezeti kazettás klímaberendezések továbbra is őrzik keskeny kialakításukat valamint kompakt méretüket, mindemellett kiegészültek több nagyszerű jellemzővel. A kazettás készülékek nem csak erősebb légáramot biztosítanak, hanem fontos szempont volt a tervezésüknél az alacsony zajszint és a légtisztítás is. Az új kazettás klímaberendezések egyedi kialakítású lamellái ezúttal szélesebbek, hogy a hűtés az egész helyiségben megvalósulhasson. Szélesebb lamelláinak köszönhetően egyszerre több levegőt enged a helyiségbe, ezáltal gyorsítja a hűtést és növeli a hűtőkapacitást. Mostantól a szoba legfélreesőbb szegletében is kellemes lesz a levegő. Az áttervezett panel a mennyezettel való közvetlen kapcsolat elkerülésével vezeti a levegőt, ennek következtében megakadályozza a mennyezet szennyeződését és a belső teret is tisztábban tartja, még hosszabb idő elteltével is.

Gyártó
Samsung
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő teljesítmény
2 kW
Fűtőteljesítmény
2.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Samsung AJN020NDEHA/EU beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung AJN020NDEHA/EU beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.