SENCOR SAC 1211CH klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sencor SAC 1211CH falra szerelhető légkondicionáló négy az egyben készülék, mivel funkciói között egyszerre szerepel a hűtés, fűtés, párátlanítás, illetve ventillátorként is üzem Teljes leírás >

Termékleírás

A Sencor SAC 1211CH falra szerelhető légkondicionáló négy az egyben készülék, mivel funkciói között egyszerre szerepel a hűtés, fűtés, párátlanítás, illetve ventillátorként is üzemeltethető. 16–31 C között állítható hőmérsékletet biztosít, hogy az otthon légtere mindig ideális és kellemes legyen. A könnyű kezelhetőséget a távirányítóval ellátott LCD kijelzős beállítás biztosítja. A légkondicionáló egyszerűen és gyorsan működik, minden helyzetre megfelelő opciókkal tartja fent a felhasználó számára ideális hőmérsékletet.

Gyártó
Sencor
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A++
Hűtő teljesítmény
3.55 kW
Fűtőteljesítmény
3.8 kW

Az olcsó.hu SENCOR SAC 1211CH klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SENCOR SAC 1211CH klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.