Panasonic E12‐PKEA klíma


369.189 Ft

Nagy hatékonyságú, teljes termékcsalád akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is. Ez a falra szerelhető légkondicionáló berendezés kifejezetten professzionális alkalmazásra készül Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy hatékonyságú, teljes termékcsalád akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is. Ez a falra szerelhető légkondicionáló berendezés kifejezetten professzionális alkalmazásra készült, például szerverszobák számára, ahol akkor is hűteni kell a helyiséget, amikor a külső hőmérséklet alacsony. Ezenfelül a légkondicionáló berendezés automatikus átváltó rendszerrel rendelkezik, annak érdekében, hogy a belső hőmérsékletet akkor is fenntartsa, ha a külső hőmérsékletben jelentős változás következik be.

MŰSZAKI SZEMPONTOK

ÉJJEL-NAPPAL FOLYAMATOSANÜZEMELTETHETŐ
NAGY HATÉKONYSÁG AKÁR -15 °C-OS KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET ESETÉN IS

Funkciók

KÜLTÉRI

Hűtés akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is
Elektronikus expanziós szelep (pontos túlhűtés és szabályozható hűtőközeg-áramlás)
A kültéri egység egyenáramú motorral rendelkező ventilátora rugalmas légáramlást biztosít az optimális kondenzációs hőmérséklet eléréséhez (a kültéri csőhőmérséklet érzékelő jele alapján)


Gyártó
Panasonic
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
4 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Panasonic E12‐PKEA klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic E12‐PKEA klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások