Nord Mojave NWH09UB klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A NORD csúcskategóriás gépe azoknak készült, akik kompromisszummentesen szeretnének hideget varázsolni otthonukba! Mindössze 153 mm mélység Hangtalan 21 dB(A) 3 funkciós é Teljes leírás >

TermékleírásA NORD csúcskategóriás gépe azoknak készült, akik kompromisszummentesen szeretnének hideget varázsolni otthonukba!
Mindössze 153 mm mélység
Hangtalan 21 dB(A)
3 funkciós éjszakai üzemmód
Automatikus újraindulás
Időzítő
I Feel: a távirányítóban található hőmérő az Ön környezetében lévő hőmérsékletet érzékeli és továbbítja a beltéri egység felé, ezzel biztosítva a kellemes és jó közérzetet.
Auto Clean: A készülék leállása után a ventilátor egy rövid ideig tovább működik, hogy a készlék belsejét kiszárítsa. Megakadályozva ezzel baktériumok nedves felülteteken történő megtelepedését.
8 C Heating: a készülék fagymentesítő funkcióban folyamatos 8 C hőmérsékleten tartja a helyiséget.
N10 Technology: A NORD a világon egyedülálló N10 inverter technológiával felszerelt klímaberendezései a hőmérséklet függvényében képesek változtatni a hűtési teljesítményüket, így a halkabb működés mellé jelentős energia-megtakarítás is társul.
7 fokozat
Cold Air Prevention: Ez a funkció hatékonyan képes megakadályozni a hideg-huzat hatást fűtés üzemmódban. A ventilátor csak akkor lép működésbe, ha a hőcserélő felület hőmérséklete eléri +43 C-ot.
Inteligent Defrosting: a készülék rövidebb leolvasztási idők közbeiktatásával maximalizálja a komfortérzetet. 70 perc használat után akár 5 percre is csökkenhet a leolvasztás ideje az átlagos 8 perchez képest.
Turbo üzemmód

Gyártó
Nord
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
2.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Nord Mojave NWH09UB klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nord Mojave NWH09UB klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.