Nord Laffis NPH12AJ-K2NNA1A mobil klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Nord Laffis mobilklíma tökéletes megoldás lehet olyan helyiségek klimatizálására - legyen szó hűtésről vagy fűtésről- ahol split rendszer beépítése nem megoldható. Az innovatív hő Teljes leírás >

Termékleírás

A Nord Laffis mobilklíma tökéletes megoldás lehet olyan helyiségek klimatizálására - legyen szó hűtésről vagy fűtésről- ahol split rendszer beépítése nem megoldható.
Az innovatív hőszivattyús rendszernek köszönhetően, alacsony energiafogyasztás mellett, kimagasló hatékonyság érhető el.

Automatikus levegőirány
Éjszakai üzemmód
Önvizsgáló rendszer
24 órás programozható időzítő
LED kijelző
Hideghuzathatás megelőzése
Automatikus tisztítás
Párátlanítás
0.5 W készenléti fogyasztás


Teljesítmény (hűtő) 3.5 kW
Teljesítmény (fűtő) 3.5 kW
Energiaosztály A / A
Zajszint (beltéri) 49 db(A)
Méretek (beltéri) 375 x 775 x 442

Gyártó
Nord
Típus
mobil klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.5 kW
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Nord Laffis NPH12AJ-K2NNA1A mobil klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nord Laffis NPH12AJ-K2NNA1A mobil klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.