Mitsubishi MXZ-5C100VA klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Termékjellemzők -1-5 db beltéri csatlakoztatható -10 C-ig Terjedő Hűtő Üzem -15 C-ig Terjedő Hőszivattyús Üzem Automata Visszakapcsolás Áramszünet Után Termékleírás Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők

-1-5 db beltéri csatlakoztatható
-10 C-ig Terjedő Hűtő Üzem
-15 C-ig Terjedő Hőszivattyús Üzem
Automata Visszakapcsolás Áramszünet Után


Termékleírás

Mitsubishi márkájú inverteres variálható multisplit klíma kültéri egység. Ezt az 10,0 kW hűtőteljesítményű, és 12,0 kW fűtőteljesítményű készüléket 82m2 feletti alapterülethez javasoljuk. 5 db beltéri egység csatlakoztatható hozzá, melyeket ez az ajánlat nem tartalmaz, külön kell megrendelni őket! Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. EER/COP (W/W): 3,44/4,07.
Vezérlés

Inverter Vezérlés
Áramszünet Memória

Méretek

Kültéri Egység: 900 x 900 x 320 mm
Súly

Kültéri Egység: 68 kg

Gyártó
Mitsubishi
Típus
split klíma
Egység
Kültéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
10 kW
Fűtőteljesítmény
12 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Mitsubishi MXZ-5C100VA klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mitsubishi MXZ-5C100VA klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.