Mitsubishi MXZ-2C52VA klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Termékjellemzők -1-2 db beltéri csatlakoztatható -10 C-ig Terjedő Hűtő Üzem -15 C-ig Terjedő Hőszivattyús Üzem Automata Visszakapcsolás Áramszünet Után Termékleírás Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők

-1-2 db beltéri csatlakoztatható
-10 C-ig Terjedő Hűtő Üzem
-15 C-ig Terjedő Hőszivattyús Üzem
Automata Visszakapcsolás Áramszünet Után


Termékleírás

Mitsubishi márkájú inverteres variálható multisplit klíma kültéri egység. Ezt az 5,2 kW hűtőteljesítményű, és 6,4 kW fűtőteljesítményű készüléket 42-61m2-es alapterülethez javasoljuk. 2 db beltéri egység csatlakoztatható hozzá, melyeket ez az ajánlat nem tartalmaz, külön kell megrendelni őket! Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. EER/COP (W/W): 3,51/3,86.
Vezérlés

Inverter Vezérlés
Áramszünet Memória

Méretek

Kültéri Egység: 800 x 550 x 285 mm
Súly

Kültéri Egység: 40 kg

Gyártó
Mitsubishi
Típus
split klíma
Egység
Kültéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
5.2 kW
Fűtőteljesítmény
6.4 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Mitsubishi MXZ-2C52VA klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mitsubishi MXZ-2C52VA klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.