Mitsubishi MSZ-GE60VA klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Termékjellemzők Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód Katekin Szűrő Tökéletesen Halk Klimatizálás LED Kijelző, Kompakt Design Egészséges Párátlan Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők


Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód
Katekin Szűrő
Tökéletesen Halk Klimatizálás
LED Kijelző, Kompakt Design
Egészséges Párátlanítás
Alacsony Hőmérsékletű Hűtés (-10 C)
Alacsony Hőmérsékletű Fűtés (-15 C)
Soklépcsős Ventilátor Fordulat
Felhasználóbarát Légmozgás, Swing Légterelés
Könnyen Mosható Szűrők


Termékleírás

Mitsubishi márkájú oldalfali inverteres multisplit klíma beltéri egység. Ezt a 6,0 kW hűtőteljesítményű, és 6,8 kW fűtőteljesítményű készüléket 62-81 m2-es alapterülethez javasoljuk.Variálható multi kültéri egység csatlakoztatható hozzá, melyet ez az ajánlat nem tartalmaz, külön kell rendelni hozzá! Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. EER/COP (W/W): 3,40/3,84. A készülék kifúvási távolsága akár 12m is lehet. Ez különösen hasznos nagy alapterületű helyiségek vagy kieső területek kondicionált levegővel történő ellátására.
Vezérlés

Távirányító
Inverter
Programozható Időzítő
Légáramlás Irány Vezérlés
Áramszünet Memória

Méretek

Beltéri Egység: 1100 x 325 x 238 mm
Súly

Beltéri Egység: 16 kg

Gyártó
Mitsubishi
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
6 kW
Fűtőteljesítmény
6.8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Mitsubishi MSZ-GE60VA klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mitsubishi MSZ-GE60VA klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.