Mitsubishi MSZ-FD25VA Deluxe beltéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Termékjellemzők Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód Plasma Szűrő, Kompakt Design I-See Érzékelő Alacsony Hőmérsékletű Hűtés (-10 C) Alacsony Hő Teljes leírás >

Termékleírás

Termékjellemzők


Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód
Plasma Szűrő, Kompakt Design
I-See Érzékelő
Alacsony Hőmérsékletű Hűtés (-10 C)
Alacsony Hőmérsékletű Fűtés (-15 C)
Egészséges Párátlanítás
Soklépcsős Ventilátor Fordulat
Felhasználóbarát Légmozgás, Swing Légterelés
Könnyen Mosható Szűrők


Termékleírás

Mitsubishi márkájú oldalfali inverteres multisplit klíma beltéri egység. Ezt a 2,5 kW hűtőteljesítményű, és 3,2 kW fűtőteljesítményű készüléket 24-31 m2-es alapterülethez javasoljuk.Variálható multi kültéri egység csatlakoztatható hozzá, melyet ez az ajánlat nem tartalmaz, külön kell rendelni hozzá! Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. Az innovatív I-See érzékelő méri a talajközeli hőmérsékletet, és az automatikus vezérléssel együtt gondoskodik arról, hogy minimális legyen a hőmérséklet rétegződés. A hőmérséklet jobb eloszlása révén a kompresszor üzemideje és az energiafogyasztás csökken. EER/COP (W/W): 5,15/5,25.
Vezérlés

Távirányító
Inverter
Programozható Időzítő
Légáramlás Irány Vezérlés
Áramszünet Memória

Méretek

Beltéri Egység: 798 x 295 x 257 mm
Súly

Beltéri Egység: 12 kg

Gyártó
Mitsubishi
Típus
split klíma
Egység
Beltéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
2.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Mitsubishi MSZ-FD25VA Deluxe beltéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mitsubishi MSZ-FD25VA Deluxe beltéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.