LG P18RL ADVANCE PLUS klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kimagasló energiahatékonyság: Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hathatós, mégiscsendes működéssel és minimalizált energiafogyasztássalbüszkélkedhet. BLDC motor: A kefe nél Teljes leírás >

Termékleírás

Kimagasló energiahatékonyság:
Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hathatós, mégiscsendes működéssel és minimalizált energiafogyasztássalbüszkélkedhet.
BLDC motor: A kefe nélküli egyenáramú motor hatékonyasága, élettartama, és zajszintje kedvezőbb, mint a hagyományos motoré.
3M mikrószűrő:
A 3M mikrószűrő erős elektrosztatikus erővel gyüjti össze a káros mikroszkopikus részecskéket, ideértve a légúti megbetegedéseket okozó polleneket és a finomport.
Automatikus üzemmódváltás:
A klíma automatikusan kapcsol a megfelelő üzemmódra, hogy az előzőleg beállított hőmérsékletet biztosítsa.
Plastmaster ionizáló:
Az LG legújabb technológiája, a plazmatechnológiát alkalmazza a mindennapokban, ami lehetővé teszi a továbbfejlesztett bőrápolási funkciók alkalmazását, ugyanakkor jelentősen fokozta a légtisztítás minőségét.
Jet Cool:
A légkimenetel kivitelezésének optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, amely akár 5,6 perc alatt 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Energia megtakarítás:
A klímakészülék inverteres kompresszorának köszönhetően akár 44 %-os energia megtakarítás érhető el.
Csendes működés:
A klímakészülék inverteres kompresszora amint eléri a beállított hőmérsékletet alacsonyabb fordulatszámon működik tovább, ezáltal a hagyományos légkondicionálókhoz képest tovább csökken a zajszint.
Egészséges párátlanítás:
Az LG klíma készülékei rendelkeznek a „párátlanítás” üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.
Automatikus újraindulás:
Áramszünet után a klíma az előzőleg beállított értékeket megtartva működik tovább.
24 órás Ki/Be kapcsoló időzítés:
A klímakészülék be- és kikapcsolása a távirányítón egyszerűen időzíthető.

„A++/A+” energiaosztályú készülék

Az LG ADVANCE PLUS P18EL klíma műszaki adatai:
-LG ADVANCE PLUS P18EL klíma teljesítmény felvétele hűtésnél: 1560 W
-LG ADVANCE PLUS P18EL klíma teljesítmény felvétele fűtésnél: 1610 W
-LG ADVANCE PLUS P18EL klíma méretei beltéri/kültéri: 1090x330x248 / 770x545x288 mm.
-LG ADVANCE PLUS P18EL klíma önsúlya beltéri/kültéri: 14 / 34 kg.

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A+
Hűtő teljesítmény
5 kW
Fűtőteljesítmény
5.8 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG P18RL ADVANCE PLUS klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG P18RL ADVANCE PLUS klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.