LG P09RK klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

BLDC motor: A kefe nélküli egyenáramú motor hatékonyasága, élettartama, és zajszintje kedvezőbb, mint a hagyományos motoré. 3M mikrószűrő: A 3M mikrószűrő erős elektrosztatikus erővel Teljes leírás >

Termékleírás

BLDC motor: A kefe nélküli egyenáramú motor hatékonyasága, élettartama, és zajszintje kedvezőbb, mint a hagyományos motoré.
3M mikrószűrő:
A 3M mikrószűrő erős elektrosztatikus erővel gyüjti össze a káros mikroszkopikus részecskéket, ideértve a légúti megbetegedéseket okozó polleneket és a finomport.
Korrózióálló GOLD FIN:
Az LG klímák hőcserélőjének felülete korrózióálló aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű marad.
Automatikus üzemmódváltás:
A klíma automatikusan kapcsol a megfelelő üzemmódra, hogy az előzőleg beállított hőmérsékletet biztosítsa.
Plastmaster automatikus tisztítás:
A klímakészülék „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemmódban hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, valamint a negatív ionos fertőtlenítés megakadályoza a penész megtelepedését.
Jet Cool:
Ez a funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban a klíma egy hűvös, erős légáramot fúj maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 C fokot el nem éri.
Energia megtakarítás:
A klímakészülék inverteres kompresszorának köszönhetően akár 44 %-os energia megtakarítás érhető el.
Csendes működés:
A klímakészülék inverteres kompresszora amint eléri a beállított hőmérsékletet alacsonyabb fordulatszámon működik tovább, ezáltal a hagyományos légkondicionálókhoz képest tovább csökken a zajszint.
Egészséges párátlanítás:
Az LG klíma készülékei rendelkeznek a „párátlanítás” üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.
Automatikus újraindulás:
Áramszünet után a klíma az előzőleg beállított értékeket megtartva működik tovább.
24 órás Ki/Be kapcsoló időzítés:
A klímakészülék be- és kikapcsolása a távirányítón egyszerűen időzíthető.

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A+
Hűtő teljesítmény
2.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.2 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG P09RK klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG P09RK klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.