LG MU5M30 kültéri egység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Energiatakarékos: Az LG Multi inverteres klímarendszerek MPS inverter szabályozásával 40 %-os energiamegtakarítás érhető el. Csúcskategóriás "A" energiaosztályú készülék, amelyel kénye Teljes leírás >

Termékleírás

Energiatakarékos:
Az LG Multi inverteres klímarendszerek MPS inverter szabályozásával 40 %-os energiamegtakarítás érhető el. Csúcskategóriás "A" energiaosztályú készülék, amelyel kényelmesen hűtheti-fűtheti a kiválasztott helyiséget.
Gyors hűtés és fűtés:
Az LG inverteres klímakészülékek maximális teljesítményen üzemelnek, amíg a szobahőmérséklet el nem éri a beállított szintet. Ezzel a gyors hűtéssel / fűtéssel 20 %-al gyorsabban érik el a megkívánt értéket a hagyományos rendszerekhez képest.
Hosszú és nagy szintkülönbségű csövezés:
A kültéri egység és a beltéri egységek egymástól távolra telepíthetőek a maximális rugalmasság végett.
A beltéri egységek nagy variációs lehetősége:
Ön szabadon választhat normál oldalfali, többféle ART COOL forma és szín, kazettás, légcsatornázható vagy parapet beltéri egységek közül.

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Kültéri egység
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
8.8 kW
Fűtőteljesítmény
10.1 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG MU5M30 kültéri egység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG MU5M30 kültéri egység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.