LG MU2M17 klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

LG multi split rendszer egy olyan rendszer, megoldás, amely lehetővé teszi a működést a különböző beltéri légkondicionáló egységek külön külön ellenőrzéseket a hőmérséklet és a Teljes leírás >

Termékleírás

LG multi split rendszer egy olyan rendszer, megoldás, amely lehetővé teszi a működést a különböző beltéri légkondicionáló egységek külön külön ellenőrzéseket a hőmérséklet és a sebesség. Multi Split rendszer úgy tervezték, hogy optimális feltételek a nagy térben, hanem a kis lakott területen egy kültéri egységhez kapcsolat. LG széles és változatos beltéri légkondicionáló egységek, pl. Cool művészet, fali, kazettás, légcsatornázható, mennyezeti Flexi egységek.
- Széles működési tartomány
- Széles termékválaszték
- Különböző kombinációi
- Akár 70%-os energiamegtakarítás
- Kényelmes kezelés
- Hosszú cső

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A++
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
4.7 kW
Fűtőteljesítmény
5.3 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG MU2M17 klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG MU2M17 klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.