LG G12WL Art Cool Stylist klíma


458.470 Ft -tól

Érintőképernyős, innovatív távirányító: az egyszerű és újszerű szabályzón érintőképernyő segíti az alapvető funkciók gyors beállítását. LED megvilágítás: az Art Coo Teljes leírás >

Termékleírás


Érintőképernyős, innovatív távirányító: az egyszerű és újszerű szabályzón érintőképernyő segíti az alapvető funkciók gyors beállítását.
LED megvilágítás: az Art Cool Stylist Inverter V képes hangulatának megfelelő megvilágításban feltünteti a kívánt teret.
3D légáram: az LG klímái a szoba minden sarkába eljuttatják a hideg levegőt. A három irányú légterelő funkció gyorsan és hatékonyan, több irányba fújja a levegőt, így juttatva hűs levegőt a szoba minden szegletébe.
Antibakteriális légszűrő: felfogja a 10 mikromilliméternél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és a finom port, melyek légzőszervi megbetegedéseket okozhatnak.
Egyszerű telepítés
Csendes üzemmód

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A+
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
3.5 kW
Fűtőteljesítmény
3.5 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG G12WL Art Cool Stylist klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG G12WL Art Cool Stylist klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások