LG Art Cool Gallery G09PK klíma


297.600 Ft

Cserélhető homlokpanel kép A világ első képkeretes légkondicionálója! Az LG ART COOL Gallery légkondicionáló előlapján egy Gustav Klimt kép díszeleg, amely egy könnyed mozdulattal Teljes leírás >

Termékleírás


Cserélhető homlokpanel kép

A világ első képkeretes légkondicionálója! Az LG ART COOL Gallery légkondicionáló előlapján egy Gustav Klimt kép díszeleg, amely egy könnyed mozdulattal kicserélhető, így bármilyen más nyomtatott fotót vagy képet elhelyezhetünk mögé és kedvünk szerint váltogathatjuk azt!

Inverter technológia

Az LG által alkalmazott inverteres technológiájú légkondicionáló az energiahatékonyság csúcsát jelenti! A változtatható fordulatszámú kompresszornak köszönhetően a készülék hűtő- és fűtőteljesítménye is kiváló, így akár 66%-os energia megtakarítást is elérhetünk vele!
Ez a megoldás tehát jóval hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszi az LG légkondicionáló működését a hagyományos klímákhoz képest, ráadásul minimális zajszinten működik, így csendes környezetet biztosít Önnek.

NEO-Plazma légtisztító rendszer

Az LG légkondicionáló egyedülálló ún. NEO-Plazma légtisztító rendszere a nagyobb hatékonyság érdekében 5 különböző fázisban 7 speciális szűrőn át szűri meg a rajta keresztülhaladó levegőt, ezáltal még tisztább levegőt bocsát ki a helyiségbe. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosan szűri ki a finom háztartási port, a penészt, a különféle szagokat, az élelmiszer illatot valamint a cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat - ezáltal hatékonyan sterilizál.

Egészséges párátlanítás

Az LG oldalfali légkondicionálói rendelkeznek a ’Párátlanítás’ üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.

Automatikus tisztítás

A légkondicionálók „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a klímát hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az LG légkondicionáló automatikus tisztítási funkciója kiszárítja a nedves hőcserélő felületét, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.

3-irányú légterelés

Az LG formatervezett légkondicionáló a 3-dimenziós légáramlás új koncepcióját kínálja. Egyenletes és gyors hűtést biztosít mind szemből, mind oldalról – tökéletes hőmérséklet elosztást teremtve a klimatizált térben.

Gyártó
LG
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
2.7 kW
Fűtőteljesítmény
3.5 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu LG Art Cool Gallery G09PK klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG Art Cool Gallery G09PK klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások