Klarstein Metrobreeze 9 Paris mobil klíma


167.890 Ft -tól

A Klarstein Metrobreeze 9 Paris klimatizáció a forró nyári napokon gondoskodik a tiszta és hűs levegőről a helyiségben, valamint a páramentesítő rendszer és a ventilátor biztosítja a ke Teljes leírás >

TermékleírásA Klarstein Metrobreeze 9 Paris klimatizáció a forró nyári napokon gondoskodik a tiszta és hűs levegőről a helyiségben, valamint a páramentesítő rendszer és a ventilátor biztosítja a kellemes klímát. A készülék erős, de energiatakarékos kompresszorral rendelkezik a hatékony hűtés érdekében. A 9000 BTU, azaz 2,6 kW fogyasztásnak köszönhetően a klimatizáció az A energetikai osztályba sorolható, és alkalmas megszakítás nélküli folyamatos használatra.

A felül elhelyezett vezérlőpanelen keresztül a beállításokat mindenki a saját szükségleteihez igazíthatja. Ami a hőmérsékletet illeti, 7 - 35 Celsius fok terjedelemben állítható, attól függően, hogy Ön a hidegebb vagy melegebb környezetet kedveli. A hűtésen/fűtésen kívül aktiválható a 3 sebességfokozattal rendelkező ventilátor is, amely biztosítja a levegő optimális átmozgatását. Az légáramlás iránya a horizontális lamellák segítségével szabályozható. Bekapcsolható a páramentesítő funkció is, amelynek köszönhetően a helyiség levegője megszabadul a felesleges vízpárától, amely akár 1,9 liter is lehet óránként (kb. 45 l/nap). A pára egy vízgyűjtő edényben tárolódik, amely ha megtelik, az ürítésre figyelmeztető LED kivilágít.

A Klarstein klimatizáció időzítő funkcióval is felszerelt, ezáltal a készülék az előre meghatározott idő után automatikusan kikapcsol, illetve bekacsol. A készüléket tehát előre programozhatja, így például egy hosszú és forró munkanap után kellemes levegő várja a lakásban, anélkül, hogy egész nap menne a készülék. Minden funkció kényelmesen vezérelhető a hozzá tartozó távirányító segítségével.

A 4 az 1-ben klimatizáció beszerelése nagyon egyszerű, a csomagolásban található szerelőkészlet használatával gyorsan rögzítheti az ablakban. Így Ön elkerülheti a további vásárlást, a Klarstein Metrobreeze 9 Paris-szel minden szükséges eszköz és alkatrész rendelkezésére áll. Szükség szerint a szezon végén nyom nélkül leszerelheti. Stabil kerekeinek köszönhetően a készülék könnyen elmozdítható, ezáltal a helyiségben többféleképpen elhelyezhető.

A klimatizáció nem csak teljesítményével, de külsejével is elbűvöl. A metál bronz és fekete színű műanyag konstrukció luxus hatást kelt, ezért minden modern és klasszikus lakó- vagy munkakörnyezetben megállja a helyét.

Kötelező adatok a 2002/31/EG sz. rendelkezéssel és a Termékek környezetvédelmi megjelöléséről szóló törvénnyel összhangban:

Szállító megnevezése: Klarstein
Modell megnevezése: 10028189
Energetikai osztály: A
Éves energiafogyasztás: 500 kWh/év (az összteljesítmény alapján kiszámolva kb. 500 órás működéssel)
Hűtési teljesítmény (hűtőkapacitás maximális terhelés esetén): 2,6 kW
Energiahatékonyság maximális terhelés esetén: 2,6 kW
Készülék típusa (csak hűtés vagy hűtés/fűtés): hűtés/fűtés
Hűtés módja (hűtés levegővel/vízzel): hűtés levegővel
Standard üzemelés melletti zajkibocsátás: 61 dB (Indoor) - a 86/594/EWG irányelv szerint mérve
Fö jellemzök:

Klimatizáció 1050 Wattos teljesítménnyel és A energetikai osztállyal
Különböző funkciók - hűtés, ventilátor, páramentesítés, fűtés
LED kijelző és áttekinthető vezérlő panel az egyszerű irányíthatóságért
Teljesen mobil a 360°-ban mozgó kerekeinek köszönhetően
Kifúvó cső és távirányító a csomagolás része
Páramentesítő teljesítmény: kb. 1,9 l/óra

Müszaki paraméterek:

Hűtési teljesítmény: 9000 BTU/óra
Ventilátor sebességszabályozás
Szabályozható hőmérséklet
Pontos adatok a hőmérsékletről (°C vagy °F)
24 órás időzítő az automatikus kikapcsolás vagy bekapcsolás érdekében
Alvó rezsim funkció
Készenléti állapot
Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készüléken
Vízszint kijelző
Nagy hatótávolság: kb. 15-20m²
Állítható lamellák
Gázelvezető cső maximális hossza: kb. 1500 mm
Szín: metál bronz
Tápcsatlakozás: 220-250V~ / 50Hz
Távirányító tápcsatlakozás: 2 x AA elem (a csomagolás része)

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x táviránytó (elemekkel)
1 x szerelőkészlet ablakra szereléshez
1 x kifúvó cső
Használati utasítás


Termék méretei:

Méretek: 37 x 73,5 x 35 cm (SZxMxM)
Kifúvó cső hossza: 1,56 m
Tömege: kb. 27,2 kg
Kifúvó cső tömege: kb. 0,8 kg


Gyártó
Klarstein
Típus
mobil klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
2.6 kW
Fűtőteljesítmény
2.6 kW
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Klarstein Metrobreeze 9 Paris mobil klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Metrobreeze 9 Paris mobil klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások