Klarstein CTR-1 klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein CTR1 egy hatékony levegőhűtőkészülék, mely kedvezményes áron ideális klímát biztosít közepesen nagy helységekben. A berendezés tehát a ventilátor és klimatizáció intelli Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein CTR1 egy hatékony levegőhűtőkészülék, mely kedvezményes áron ideális klímát biztosít közepesen nagy helységekben.
A berendezés tehát a ventilátor és klimatizáció intelligens kombinációja, mely a termet kellemes, hűvös légáramlattal látja el. A légfúvó általi hűtés a 8 literes víztartály víz/ jégmennyiségének elpárolgásában rejlik. A Klarstein CTR1 hűtőberendezés azonban másban is eltér a többi átlagos ventilátortól- azonkívül, hogy a levegőt hűti, egyszerre párásítja, tisztítja és ionizálja is.
A Klarstein levegőhűtő fő tulajdonsága más klimatizációkkal ellentétben a kitűnő energiatakarékosság- a klímaegység energiaosztályától függetlenül. Csekély 65 W-os fogyasztása kíváló szolgálatot tesz közepesen nagy termekben, 50 m²-en belül. Takarékossága megmutatkozik a rendszeres szezonüzemelés során- akár két, sőt háromszámjegyű összegben. Három teljesítményszintjével és a az automatikus mozgásával teljes mértékben alkalmazkodik az aktuális légmozgáshoz, helységmérethez és az ülőhelyek elhelyezéséhez.
A Klarstein hűtőberendezés másik fontos tulajdonsága, hogy bárhova elhelyezhető, míg akár a mozgatható klimatizációk is igénylik a szellőzőcső jelenlétét, tehát mindig az ablak mellé kell őket helyezni. A 4 keréknek és az oldalsó fogantyúknak köszönhetően a Klarstein CTR1 egyszerűen hordozható és bárhol elhelyezhető.
A készülék se kinti, se benti helységekben nem igényel szerelést. Működésekor nem szükséges becsukni az ablakot vagy az ajtót.
A készülék működése mellett nincs szükség felügyeletre, hiszen 1 liter/óra fogyasztása olyan alacsony, hogy a vizet elég egyszer egy nap utántölteni. A két hűtőakkumulátor, melyek a csomagolás részét képezik, felváltva biztosítják a levegőhűtést.
Egyszerűen kezelhető a távkapcsoló és a LED diódás kijelző segítségével.
Kérjük, vegye tudomására, hogy a kerekek nincsenek előre felszerelve. A kerekek felhelyezése nagyon egyszerű és csak pár percet vesz igénybe.
Fö jellemzök:Levegőhűtő készülék/ventilátor párásító funkcióval, légtisztítóval és levegőionizátorral
Takarékos, 65 W-os teljesítmény - 1 liter vizet fogyaszt egy óra alatt - a párásító mézescsupor alakja nagyobb teljesítményt biztosít
400m³/h légáramlás egy óra alatt - ideális közepesen nagy helységekbe
Gyors fújás ill. automatikus lamellaforgatás a tér teljes lefedését biztosítja
4 keréken mozgatható -nincs szükség semmilyen szerelési kellékre
2 hűtőakkumulátorral együtt kézbesítjük, így a készülék folyamatos üzemelést biztosít

Müszaki paraméterek:

3 teljesítményszint (alacsony, közepes, magas szint)
Natur-módusz - nem egyenletes légáramlás a szél szimulálása érdekében
Beépített, beállítható időzítő max. 9 órán át
Hűtőakkumulátoros vagy jégkockás üzemelés lehetősége
A víztartály kapacitása: 8 liter
Leszerelhető, egyszerűen utántölthető víz/jégtartály
Vízszintjelző
Beépített vízszűrő rendszer
Oldalsó fogantyúk
Beépített hátsó porszűrő
Energiatakarékos funkció
Tápcsatlakozás: 230 V, 50 Hz

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x távkapcsoló gombelemmel kézbesítve
2 x hűtőakkumulátor
4 x kerék

Termék méretei:

38,8 x 81,5 x 29,5 cm (SzxMxV)
A csatlakozókábel hossza: cca 1,5 m
Súlya: cca 7 kg

Gyártó
Klarstein
Típus
mobil klíma
Egység
Komplett
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Klarstein CTR-1 klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein CTR-1 klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.