Ipari profi mobil klíma 5,5 KW - PortaTemp 4500W


1.790.000 Ft

Profi Ipari mobil klíma max. 5,5 KW hűtőteljesítménnyel Trotec PortaTemp 4500 W - komplett szett (Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a klíma rendelkezésre áll Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Profi Ipari mobil klíma max. 5,5 KW hűtőteljesítménnyel

Trotec PortaTemp 4500 W - komplett szett

(Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a klíma rendelkezésre állásáról!)

Az ipari mobil klíma korszerűsítésénél a gyártó a megbízhatóság mellett gép erős, masszív felépítésére törekedet. A klíma ipari teljesítményéhez egy letisztult formát kapott, kerekein könnyen mozgatható, szállítása könnyű. Szélsőséges körülmények között is jól használható.


A csomag tartalma:

Beltéri egység
Kültéri egység: kiegészítőkkel akár 40 m-re is felszerelhető
Csatlakozás: 5 m-es vezetékek

A Profi PortaTemp ipari mobil klíma előnyei más mobilklímákkal szemben

A klíma berendezés jól bírja a terhelést, könnyen össze és szétszerelhető, könnyen csomagolható, szállítása egyszerű. Ajánljuk olyan cégeknek is akik bérbeadással foglalkoznak.

A mobil klíma kerekein könnyen gurítható. Befér az ajtónyílásokon és minden típusú felvonóba!

Az ipari teljesítmény ellenére működtetéséhez elegendő a 230 V, jól használható olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre ipari áram.

Gyorsan üzembe helyezhető. Néhány perc alatt üzemkész állapotba hozható, nincs szükség hozzá szakemberre. Ipari teljesítményének köszönhetően képes nagyobb termeket is rövid idő alatt akár 10 C-ra is lehűteni.

A vízhűtésnek köszönhetően különlegességevmég a PortaTemp mobil klímának, hogy 40 méterre is elhelyezhető a kültéri egységtől.
 

A PortaTemp ipari mobil klímák gyakori felhasználási területei
Az Trotec Porta Temp ipari mobil klímát hordozhatósága, gyors összeszerelhetősége, megbízhatósága, kiváló hűtőteljesítménye, jó minősége miatt gyakran választják ott ahol fontos ezen tulajdonságok megléte.

Szervertermek hűtése:A szervertermekben lévő számítógépek működésük sok hőt termelnek. A szerverterem hűtése kiemelkedően fontos, különben a számítógépek élettartama lerövidül és fogyasztásuk nő.


Rendezvénytermek, rendezvénysátrak hűtése: Nyáron a nagy melegben a gyakori hogy a rendezvénysátorban melegebb lehet a levegő, mint kívül. Az Porta Temp klíma percek alatt felállítható, beüzemelhető, használatával jobb lesz az ott tartózkodók közérzete.


Gyártó üzemek, raktárak klímatizálása


Irodák, várótermek klímatizálása stb.

PortaTemp ipari mobil klíma gyors összeszerelésének titka
A klímaberendezés nagy előnye, hogy rövid idő alatt összeszerelhető, üzembe helyezhető a képe is látható csatlakozókkal.
 
Fontos szempont lehet ez olyan helyeken, ahol nincs idő klíma szerelőt hívni, és órákat tölteni a probléma megoldásával. 

A készülék a hagyományos klímákkal ellentétben nem gázt, hanem tiszta vizet használ a hideg továbbítására, ezért nem kell attól tartani, hogy installálás közben elszökne a gáz.

A lenti ábrán jól látható, hogy több csatlakozó használatával 40 m távolságra helyezhető a kültéri és a beltéri egység egymástól. A csomagban egy 5 méteres vezeték található, de igény esetén toldó vezeték vásárolható nálunk.

A Trotec PortaTemp 6500 W ipari mobil klíma műszaki adatai:
Feszültség: 230 V
Hűtőteljesítmény: max. 5,5 kW, 18.800 Btu
Hűtőteljesítmény 25 C 4,5 KW, 15.400 Btu
Elérhető levegő hőmérséklet: 10 C
Környezeti hőmérséklet: 0-35 C
Hűtés technológia: Vízhűtés
Ventilátor: (2 fokozat): 535/750 m³/h
Hőmérséklet állítása: Termosztát
Biztosíték: 16 A
Áramfelvétel max: 2,8 kW
Kondenzációs víz elvezetése: automata
Hűtőközeg: R-407C
Zajszint dB (A): 59 / 61
Méretek: 320 x 695 x 954
Súly: 108 kg

Kültéri egység adatai:
Áramfelvétel: 0,076 kW
Zajszint dB (A): 62
Méretek: 280 x 560 x 520
Súly: 20 kg


Kérdések esetén kérjük keressen minket bizalommal! Szívesen segítünk! Ügyfélszolgálat: 0620/3880-193

 

Az olcsó.hu Ipari profi mobil klíma 5,5 KW - PortaTemp 4500W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ipari profi mobil klíma 5,5 KW - PortaTemp 4500W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások