Gree GWH24ND klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód LED kijelző, Órakijelzés, Kompakt Design Egészséges Párátlanítás Soklépcsős Ventilátor Fordulat Automata Tiszt Teljes leírás >

Termékleírás


Hűtő, Fűtő, Ventilátor vagy Párátlanító Üzemmód
LED kijelző, Órakijelzés, Kompakt Design
Egészséges Párátlanítás
Soklépcsős Ventilátor Fordulat
Automata Tisztítás, Intelligens Leolvasztás
Felhasználóbarát Légmozgás, Széles Légterelés
Könnyen Mosható Szűrők
Kellemes Éjszakai Üzemmód
Áramszünet memória, 1W-os standby


Termékleírás

Gree márkájú oldalfali split klíma kültéri és beltéri egység távirányítóval. Ezt a 6,2 kW hűtőteljesítményű, és 6,5 kW fűtőteljesítményű készüléket 62-81 m2 es alapterülethez javasoljuk. Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. 1,2 l/óra párátlanítással. EER/COP (W/W): 3,21/3,41. A felhasználóbarát légmozgás, széles légterelés kellemes közérzetet bíztosít otthonában. Öntisztító funkció: kikapcsolás után a ventilátor tovább működik, megszárítja a hőcserélőt, így megakadályozza a vírusok és a baktériumok elszaporodását.

Vezérlés

Távirányító
Programozható Időzítő
Légáramlás Irány Vezérlés
Áramszünet Memória

Gyártó
Gree
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
6.2 kW
Fűtőteljesítmény
6.5 kW
Inverteres
nem

Az olcsó.hu Gree GWH24ND klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gree GWH24ND klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.