Gree GTH18/GUHD18 klíma


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hideg Levegő Elleni Védelem Hőszivattyú Üzemmódban Ventilátor Fokozat Kijelzés Hőmérséklet Kijelzés Öndiagnózis Automata Üzem Termékleírás Gree márkájú parap Teljes leírás >

Termékleírás


Hideg Levegő Elleni Védelem Hőszivattyú Üzemmódban
Ventilátor Fokozat Kijelzés
Hőmérséklet Kijelzés
Öndiagnózis
Automata Üzem


Termékleírás

Gree márkájú parapet/mennyezeti inverteres split klíma beltéri és kültéri egység távirányítóval. Ezt a 5,3 kW hűtőteljesítményű, és 6,1 kW fűtőteljesítményű készüléket 42-61 m2-es alapterülethez javasoljuk. Környezetbarát R410a hűtőközeggel feltöltött. 1 fázisú. EER/COP (W/W): 2,46/2,75. Légszállítás: 900 m3/óra.

Vezérlés

Távirányító
Programozható Időzítő
Elalvás Időzítő
Áramszünet Memória
Inverter

Méretek

Beltéri Egység: 1220 x 700 x 225 mm Kültéri Egység: 955 x 396 x 700 mm
Súly

Beltéri Egység: 42 kg Kültéri Egység: 48 kg

Gyártó
Gree
Típus
split klíma
Egység
Komplett
Hűtő energiaosztály
A
Fűtő energiaosztály
A
Hűtő teljesítmény
5.3 kW
Fűtőteljesítmény
6.1 kW
Inverteres
igen

Az olcsó.hu Gree GTH18/GUHD18 klíma árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gree GTH18/GUHD18 klíma vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.